My Baby Dolls

TikTok & När är barn redo för Instagram?

Idag har vi pratat om när det är okej att skaffa instagram.
Vanessa & Nicole har länge velat ha egna instagram konton och vi har sagt nej hela tiden.
Jag vet ju baksidan av sociala medier och har har känt att det kan väl vänta. Många av deras vänner har instagram och det är ju ”sååå orättvist”.

Det här är ju helt upp till var och en att bestämma som förälder vart man ska dra gränsen. Det finns ju en åldersgräns på instagram, men jag tänker att om det skulle bli aktuellt så skulle det vara privata konton och jag ska vara en av följarna 😀

Hur resonerar ni? När ska man få skaffa instagram?

Dom har egna privata TikTok konton (gamla musica.ly) som dom älskar att hålla på med, och dom har länge velat ha ett konto tillsammans med hela familjen.
Ni som känner oss vet att vi älskar att sjunga och dansa allihopa- så jag öppnade ett konto där med min mobil som jag managerar. 😀
Den är öppen för alla just nu om ni vill in och följa oss där också 🙂

Vi heter @my.baby.dolls där ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina H

    Hej. Mitt barnbarn på snart 12 år har instagram.men där styr föräldrarna vad som skall vara,och det funkar bra vad jag hörde,hon har väl några kompisar och mamma pappa och mig mormor hon följer,så det är nog upp till Er föräldrar att bestämma.

  2. Millie

    Jag håller mig till åldersgränsen på 13 år. Vet att många har Instagram tidigare men inte mina barn… Dock känns Instagram bättre än Facebook. Små barn är inte redo för den stora världen och förstår farorna som finns där. Ju längre de får vänta desto bättre och desto mer redo är de!

stats