My Baby Dolls

Tack för vi kom!

God kväll i stugorna, hur mår ni?

Vi har fått smaka på försommar värme idag, heeeelt underbart! Barnen har varit lediga både igår och idag och det gör ju att jag blir helt virrig vad det är för dag. Igår trodde jag att det var lördag, och så är det plötsligt fredag idag?

Dom här två dagarna har vi varit ute från morgon till kväll. Vi promenerar mycket, speciellt på somrarna, vi är överallt! Älskar dagar när vi bara tar dem som de kommer och inte har bråttom nånstans.

Jag är sjukt imponerat över min lilla Bebo (=Isabelle) som har gått så mycket utan att klaga! T om jag har varit helt slut på kvällarna när vi har kommit hem och verkligen känt i benen att jag har gått mycket, men då orkar hon fortfarande skutta och springa. 😅

Igår var vi på vift lite här och där och längs vägen träffade vi på Mummu & Puua. Dom skulle äta och sen skulle dom ringa och kolla var vi är. Vi fortsatte till lekpark efter lekpark och när dom ringde så skulle vi till ankdammen.

Det är svåra tider för oss allihopa just nu och vi alla kämpar. Från att vi träffades och umgicks dagligen så har vi knappt träffat mina föräldrar på snart 3 månader.

Men dom ville hänga med oss till ankdammen, så jag tänkte att det är ok. Utomhus och hålla avstånd.

Vi hämtade med oss dom men först ville Puua ta med sig dom till kiosken, precis dom han alltid gjort med alla sina barnbarn. 🙈 Ni skulle sett lyckan i ögonen på både barnen och Puua.

På väg till kiosken med Puua🥰

Puua täljer visselpipor till barnen 🙉 Jag lovar att jag hörde visslan när jag skulle lägga mig igårkväll. 😬

Minns ni Bebos min förut? 👆🏼 Härmapor!

Bebo plockar pinnar till våran hund… (vi har fortfarande ingen hund)

Vi lämnade Mummu & Puua, och Celina tänkte byta om…🙈(Och Nicole)

När vi gick därifrån ropade Isabelle:

”Tack för vi kom!” 🤣 Gullunge!

Tänkte dela med mig av dagens bilder också men mina ögon går i kors nu så jag ser knappt tangenterna🙈

Vi hörs mer imorgon, tack för att ni finns😘

XOXO/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mummu

    Tack för idag, Satu och barnen❤️ Gissa om vi skrattade, när Bebo (Isabelle) sa till oss , tack för vi kom, när dem gick hem , lilla älskade Bebo!❤️

stats