My Baby Dolls

Ska vi slå vad?

Lördag (?) och jag har precis hoppat i ett varmt bad för en stunds lugn och ro 🥰

Jag sov jättedåligt inatt och hade hoppats på en liten sovmorgon, men icke. Strax innan 7 var jag, Isabelle och baby Melanie i köket och gjorde iordning ersättning till henne och i samma veva kom Andres också. En timme senare stod lyxfrukost på bordet och resten av gänget fick komma ner och äta.

Sen satte vi igång dagen. Så jättemånga har undrat över våran dagliga rutin, typ hur ser en dag ut hos oss, så jag har funderat lite på om jag inte ska skriva om det, och ta ”en foto i timmen” inlägg. Vad tycker ni om det?

Vi har varit på jakt efter presenter till Nicole som fyller år om en vecka (jag har inte glömt att visa upp shoppingen som ni önskade- det kommer!)

Och så har vi handlat lite gottis inför ikväll, barnen har köpt för sina egna pengar, för dom har planerat en sleepover fest i grabbarnas rum med musik, film och ett bord fullt med godsaker. Supermysigt!

Några bilder från gårdagen också💕

Olivias mun går stup i kvarten, hon är nästan aldrig tyst 🙉 Puua sa: ”Är du aldrig tyst Olivia?” Varpå hon svarade: ”för 20 spänn är jag det.”

Så Puua slog vad med henne om att hon får 20 spänn om hon är tyst i en halvtimme, vilket Olivia var supertaggad på. Hon babblade på om allt hon skulle handla och så började tiden.
7,6 sekunder höll hon sig, sen var pratkvarnen igång igen.🥴😅

Som hon plockade blommor den här lilla tjejen 😍

Ha en fortsatt fin kväll allihopa🥰

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. carina

    Haha,som jag skrattade åt Olivias kommentar. När min yngsta dotter var liten (nu snart 30) var hon en riktig pratkvarn (hon kan vara det än idag också) så hade hon sovit hos sin mormor,och dom gick ut på promenad och hon surrar i vanlig ordning,då sa min mamma: men kan du aldrig vara tyst, varpå Emelie svarar: nej det kan jag inte,du förstår mormor: jag är en sån där pratglad människa,haha:-)

  2. Maria

    Kan du inte filma din morgon med rutiner eller liknande även för kvällen? Har sett endel sånna videos o gillar dem… gärna utan att klippa ihop utan allt i ett kör 🙂

stats