My Baby Dolls

Sportlovs aktivitet

Idag packade vi badväskorna, ringde med oss Mummu och drog iväg till badhuset för att låta barnen leka och plaska av sig lite. Det är trots allt sportlov och jag vill hitta på roliga saker tillsammans- och att bada är nånting som alla älskar.
Celina är helt tokig, henne kommer vi ha fullt upp att passa i sommar misstänker jag.
Hon hoppar och slänger sig och vill gärna dyka.
Jag och de små plaskade i lilla bassängen innan vi gjorde sällskap med de andra i mellan bassängen. Celina ville inte att man håller i henne i mellanbassängen (?) ”PLÄPP!” (=släpp) ropade hon och försökte få bort våra händer om henne.
Hon fick testa att simma med muskler, (dvs armpuffar) och hon a s g a r v a d e.
Så himla tokig hon är våran lilla sisupåse! Hon försökte springa där på tårna, dök ibland och sen fortsatte hon att asgarva.

Syskonen plaskade och dök under vattnet och åkte vattenbanan, livsfarlig tycker jag med den snabba kurvan.
kevin gonzalezIMG_0438Torvalla simhall (10)Torvalla simhall (9)Torvalla simhall (8)Torvalla simhall (12)Torvalla simhall (7)Torvalla simhall (6)Torvalla simhall (5)Torvalla simhall (4)Torvalla simhall (2)

Jag blev frågad om jag var dagmamma. TVÅ gånger 😀
Nej, svarade jag till receptionisten. Det är mina egna. De var visst lite förvånade.

me and my baby dolls

Vi åt lunch på cafeterian och så traskade vi hem i regnet. Celina & Kevin tvärslocknade på soffan och resten ritar och spelar spel. Jag har hunnit med att lägga in räkningar och sen behöver vi åka och handla.

Jag har ett sånt tryck över bröstet, vänster sida. Gör ont när jag försöker dra djupt efter andan. Lite som håll, men över bröstet om ni förstår vad jag menar.
Har haft det innan också och besökte t om läkaren då men inget konstigt hittades då. Riktigt jobbigt och inget hjälper. Försvinner väl efter tag.

Nu ska jag lägga mig bredvid den här lilla tösen en stund och värma mig. 🙂
tröttbebis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. malin

    De där me trycket över bröstet, det kan inte vara teitez syndrom? jag har själv de och de är super jobbigt och kommer i perioder. läkarna säger de är sån inflammation i brosket mellan revbenen och kan även kännas som tryck i bröstet. googla de vetr jag:) . själv kämpat me detta fram o tillbaka o nu i veckan fick jag över hela ryggen och även fram till solaplexus och de hjälper me smörja me voltaren eller annan inflammatorisk salva:) ett bra tips :).

  2. Greta

    Har också sånt där tryck över bröstet ibland, vet inte vad det är men tänker att det kanske har något med muskulaturen att göra. Brukar tvinga mig själv att ”andas över” det, dvs andas så djupt att det släpper. Obehaglig grej det där!

  3. D

    Låter som en mysig dag! Hoppas det du upplever släpper snart.har du föresten testat mathem eller liknande. Det har underlättat så mkt i min vardag med småbarn.

stats