Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Somnar dom i bilen så är det kört.

God kväll, har ni haft en bra dag?

Jo så jag började fota till min header idag…. Tanken var att jag ska ha en familjebild och så en ruta på alla barn. Vi får se hur eller om jag får till det helt enkelt. 😉

Idag har Andres vart iväg och handlat en värmepump till poolen, så även badkrukor vågar ta sig en dopp sedan 😉 Hoppas att den funkar! På lördag fyller jag visst år så då tänkte vi ha liten pool/grillparty här hos oss. 🙂

Nu väntar jag på att Kevin ska somna här på övervåningen. Alltså.
Både han och Celina somnade i bilen idag, dom sov kanske i en kvart och då är det kört med läggning. Det tar en e v i g h e t.
Jag försöker få dom att hålla sig vakna i bilen när vi är iväg, känner bara “Å nej.” om dom somnar, för då vet jag ju hur kvällen blir.

“Mamma jag har nog sovit klart nu” Mamma nu är jag vaken igen!” Mamma kolla, känn att jag har muskler, visst har jag stora muskler mamma?”
Och så tror han att han smyger sådär diskret- men han trampar faktiskt runt som en elefant och tror inte att man ser eller hör honom när han försöker gå typ i slow motion alldeles bakom och förbi mig och väcker hela byn. “Jag ska bara hämta min morgonrock mamma.” Jag ska bara sova hos Danilo, jag ska bara dricka, jag ska bara säga en sak, jag ska bara….”
Nu ligger han i sängen och bläddrar bland sina böcker och snackar för sig själv. Leker att han är ett spöke och skrämmer sig själv.

Du och jag Wiiwi. Du och jag. ♡♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats