Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

En väldigt tidig morgon var det här

God morgon vänner, hur mår ni?
Grattis Sverige på nationaldagen, här har vi en lugn hemmadag, och bara för att vi är lediga så vaknade barnen ännu tidigare än vanligt (så typiskt när man skulle få sova)
Andres jobbar och jag funderade på om jag ska fota för en ny header. Det är liksom dags nu, jag hade precis gått ut med graviditeten med Isabelle när jag gjorde den som finns nu.
Men orkar jag 😀 Vad ska jag ta fram för kläder?

Igår var jag hemma hos Paula för ett event tillsammans med GUM.
Med mig hade jag Nicole, Olivia & Celina denna gång, resten av ligan var ute på vift med pappan sin. Så otroligt konstigt att inte ha Isabelle på höften.

Vi åt god sommarbuffe, barnen lekte och vi fick en massa bra tips om tandhygien. Visste ni t ex att man inte ska skölja munnen efter tandborstning? (eller är jag den enda som gör det?)
Jag älskar smarta produkter som underlättar i vardagen, GUM har blinkande tandborstar så när man sätter på dem så blinkar dem i en minut och under den tiden ska barnet borsta uppe, och sen en minut nere. Dessutom kostar tandborsten bara ca 35-39 kr, finns på apotek.


Kolla på glassbaren! Något för nästa födelsedagskalas kanske? 

Tack GUM och tack Paula och resten av gänget för en mysig eftermiddag!

|Bilder tagna av mig själv samt fotografen Alma Vestlund / Studio Emma Svensson |

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej och tack för en mycket bra blogg! Jag undrar var man kan hitta de praktiska “struthållarna”, som var på det fina eventet hos Paula? Kram

 2. Alex

  På tal om ny header, sku va jätte sött med en familjebild som bakgrund o sen i stil med typ en gammaldags fotorulle ( eller bara rutor på rad) med en bild/ruta flr varje barn o så namnet o födelseår under. Tror du har haft en liknande nångång. Vet int vad du använder för redigeringsprogram, men pixlr är mitt absolut favorit. Om du inte är så insatt i rrdigering är express ett bra val, men editor är inte heller svårt att lära sig. Har du någon gång funderat på att efterlysa någon som fixar headern åt dig? Du kanske föredrar att göra det själv oxh dina är väldigt fina 😁 tänkte bara om du har tidsbrist så har du säkert flera läsare som gärna hjälper dig med något sådant 😀 eller om du har slut på ideér helt enkelt

 3. Alex

  På tal om ny header, sku va jätte sött med en familjebild som bakgrund o sen i stil med typ en gammaldags fotorulle ( eller bara rutor på rad) med en bild/ruta flr varje barn o så namnet o födelseår under. Tror du har haft en liknande nångång. Vet int vad du använder för redigeringsprogram, men pixlr är mitt absolut favorit. Om du inte är så insatt i rrdigering är express ett bra val, men editor är inte heller svårt att lära sig. Har du någon gång funderat på att efterlysa någon som fixar headern åt dig? Du kanske föredrar att göra det själv oxh dina är väldigt fina 😁 tänkte bara om du har tidsbrist så har du säkert flera läsare som gärna hjälper dig med något sådant 😀 eller om du har slut på ideér helt enkelt 😉

 4. Elina

  Jag har nog också alltid gjort det. Använt munskölj efter borstning. Varför “ska” man inte det? 😀
  Fina bilder! Ser väldigt roligt och lyxigt ut!

  Kul med Jessica och hennes flickor också! 🙂

   1. emma

    Nej, skölja med vatten visste jag. Men jag har nog läst fel… haha, trodde du menade att man inte skulle skölja med munskölj efter tandborstning! 🙂
    Ja de är verkligen jättefina! Hoppas ni hade trevligt!

 5. Suzan

  Är utbildad tandsköterska och VET ju att jag inte ska skölja munnen direkt efter tandborsting, men jag gör det ändå haha (för att det är så äckligt med den där ”gryniga” tandkrämskänslan i munnen efteråt). 🤭🤫😂

  Sen måste jag bara få säga hur otroligt snygg jag tycker att du är! Så naturligt vacker och fräsch, och i sån fantastisk form efter 8 barn. Älskar att läsa dina blogginlägg, du är så fin med dina barn på alla sätt och vis, de är så underbart söta och charmiga allihopa. Lika lyckligt lottad som du är att ha fått just dem, är de att ha fått just dig som mamma. ♥️♥️♥️

stats