My Baby Dolls

Snöskottning

Så har en ny vecka kickat igång, den allra sista på denna månad. Wiiie!
Jag tycker alltid att januari är så himla seg och evighetslång månad, men snart är det en kort februari och vi är i god väg mot våren.

Idag har vi inte gjort så mycket. Det har kommit sjukt mycket snö under natten så jag och småttingarna har varit ute och skottat snö. Om man kan kalla det för det. Denna snömängd är lite jobbig för minstingen, hon vill så gärna knata runt, men tänk alla tjocka vinterkläder hon har på sig och snö ända upp till hennes knän… ingen bra kombo. Han ramlade ner på rumpan ett x-antal gånger och när hon väl hade fått upp farten landade hon på nosen några gånger också, så min snöskottning blev inte så maxad, hon vara bara så missnöjd och arg över att inte kunna ta sig fram.
det måste ha sett ganska roligt ut, jag med isabelle i famnen samtidigt som jag skottar snö…. det varade inte länge för att storasyster Celina blev akut ”toas-nödig.”
Isabelle var gladast över detta 😀


Måndagar är tröttisdagar hos oss. Alla är lite extra trötta efter helgen, så idag orkade ingen gå nånstans efter att dom kommit hem. Annars brukar det vara fart på alla att få gå ut och leka i snön/gå till backen eller bygga i kojan, men inte idag.
Vi lagade middag tillsammans, tog ett varmt bad och så parkerade vi oss framför tv:n till Nils Holgerssons film och nu har jag fått alla i sängs.


Soppan var inte alls populär bland barnen 😀 Men det var populärt att göra sin egen macka. 

Hur mår ni idag? Har veckan startat bra?

Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nesaa

    Hur gör du när dina inte vill äta lunch/middag ? Får de något annat istället … Min ena är så kräsen så ver nte vart jag ska ra vägen

stats