Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Sjukstuga in da house

Dagarna rullar på och jag vet inte ens vad jag skrivit om här och vad inte 🙈

Vi har i alla fall sjukstuga här hemma. (Barnen då) Det hostas hela nätterna, näsor rinner, ont i huvudet och idag fick Danilo även hög feber.

Vanessa klagade på magont och kräktes både igår och idag….

Jag sover galet dåligt på nätterna, dels för att någon hostar och dels för en massa annat….

På något sätt finner jag energi till dagen ändå. Idag somnade jag tillsammans med Isabelle på siesta och det var så välbehövligt🙏🏼

Jag fick energi till att moppa golv och vädra ut alla baccilusker. Och magsjuka som smittar så lätt, bläää!

Sjuklingarna fick vila hemma medans jag och resten av ligan tog en promenad till affären senare på eftermiddan. Barnen har också blivit lite förvirrade av vädret och bristen på snön denna vinter. Det var jättekallt ute idag och is hade bildats i vattenpölarna och dom små kunde inye riktigt ta in att det är is fast det inte är vinter? Jo det är fortfarande vinter, svarade jag och dom trodde att vi hade bara hoppat över vintern den här säsongen för att vi har ju inte haft nån snö? Vi har inte åkt pulka… 🤷🏼‍♀️

Fast vi hade ju lite snö en halv dag ungefär 🙄👍🏼

Barnen klädda i Reima från topp till tå 😍

Hur är det där ni bor, har ni haft snö den här vintern?

Såhär ligger vi på kvällarna…

Nä nu går mina ögon i kors, dags att stänga ner skärmen och försöka vila. Ska bara ta ett snabbt bad först.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Wow för 8 barn och snart 9! Jag trillade precis in här 🙂 väntar mitt 2 barn och vi har också sjukstuga här hemma, vår son blev sjuk efter 4 dagars inskolning på förskolan… så kul med så många barn! Var alla era barn planerade?

 2. Majken

  Vi har snö i otroliga mängder faktiskt. Men så brukar vi ju ha de här uppe i norr, Kiruna.
  Vi var just ut på en skidtur med barnen. Vintern och våren är nog finare här, men sommaren är de sämre med….

 3. MIa från Skåne

  Jag bor långt åt söder mot Ystad och vi har bara fått lite snöblandat regn en kort stund…det är vad snö vi har fått se denna vintern. Nu börjar jag få vårkänslor så nu kan det lika bra hålla sig borta.

 4. Nicole

  Jag bor i Umeå och det har varit dåligt med snö i vinter förutom nu senaste månaden. Innan dess har det mest varit is överallt verkligen så på vissa ställen hade man kunnat ta sig fram på skridskor där de inte har sandat.. Men jag föredrar denna vintern jämfört med förra då det var fruktansvärt kallt istället. Hellre mycket is än -20 grader.

 5. Erica

  Jag bor högt upp i Sverige, nära Gällivare. Vi har haft snö sen början på oktober. Nog har det regnat ibland också men snön har stannat kvar.

stats