Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Sista dagen av juli 2017

Måndag alltså och en ny vecka har kickat igång! Sista dagen på Juli 2017, hur fort går det inte?
Hur mår ni?
Har ni semester, föräldralediga eller åter till jobbet?

Tack för responsen på mitt (förr) förra inlägg, visst är det tråkigt att folk ska ha åsikter om precis allting, både om man väljer att ha 10 barn eller om man väljer att ha 1 eller inga alls.
Ibland är det svårare än annars att inte ta åt sig dumma kommentarer- inget och ingen kommer att få mig att ändra mig och jag kommer aldrig att sänka mig till deras låga nivå fast jag ibland skulle vilja säga “och det borde vara olagligt att vara så jäkla korkad”… men jag väljer att skaka av mig sånt och låter karma sköta sitt 😉
Nog om det. 🙂

Igår åkte vi till stranden för att bada. Det var kallt! Men det hindrade förstås inte våra badankor att hoppa i och plaska.
Rudan (24)Celina tycker fortfarande inte om allt sand hon får på tårna (little diva) utan hon skulle ju prompt ha sandaler på sig 😀

Rudan (2)Rudan (17)Rudan (11)Rudan (23)

Idag fyllde min pappa år, barnen hade ritat och skrivit kort och Olivia kom och väckte mig med “ja må du leva” tidigt på morgonen… Hon sa att hon övade bara lite eftersom hon inte kunde väcka Puua med sång… Tack för den.

Vi ringde Puua med Facetime kort därefter och sjöng med våra vackra morgon röster 😂

Bilder från dagen kommer imorgon, nu ska jag hoppa i ett varmt bad och bara vara för mig själv en stund. 🙏🏼

God natt på er ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats