My Baby Dolls

Simhallen

Dagens aktivitet var något som barnen längtat efter länge. Simhallen.
Igår kväll när jag la mig bestämde jag för att ta barnen och bada idag. Det är något som barnen längtat länge på. Skickade iväg ett sms till Mummu och frågade om hon ville följa med som extra par ögon.

Att ha många småbarn är inget som hindrar mig från att göra saker precis som alla andra med 1,2 eller 3 barn gör.
Men att gå till badhus ensam med 7 små vore kanske lite vansinnigt. Inte för att jag inte skulle fixa det, men ett par extra ögon just när vatten och bad är inblandat är inte helt fel.
Mummu följde med och överraskade oss med att också bada 🙂

Torvalla 30 (6)
När man går iväg med många barn så måste allt vara organiserat. Alla barnen fick ta med sig egna väskor med egna saker i att ta ansvar för. De stora klarar av och påklädning själv, Olivia också för det mesta men nu orkade hon inte 😀 Som hon så snällt förklarade.

Torvalla 30 (2)
Kevin stod blixt stilla i vattnet och funderade lite vad det här handlade om innan det släppte och han drog iväg och plaskade som aldrig förr. Vi var själva i badet, så barnen fick bassängerna för sig själva och fri yta att leka på.

Torvalla 30 (11)Torvalla 30 (12)Torvalla 30 (13)
Det här var Celinas första gång i badhuset. Och även i bastun. Hon var så snäll hela tiden, hon verkar vara precis som sina syskon. Vatten dyrkare.

Torvalla 30 (16)Torvalla 30 (21) Torvalla 30 (18)Torvalla 30 (29)Torvalla 30 (45) Torvalla 30 (37)

När vi plaskat en stund i minsta bassängen gick i vidare till mellan.

Torvalla 30 (49)
Där var vi också för oss själva, barnen njöt av att slippa simma med musklerna på. Dom övade på att dyka och simma, åkte rutchkanan och lekte med alla vattensaker. Kevin övadde på att dyka han också och så hoppade han från kanten och bara skrattade.

Torvalla 30 (51)Torvalla 30 (55)Torvalla 30 (52)Torvalla 30 (66)Torvalla 30 (65)Torvalla 30 (57)Torvalla 30 (70)Torvalla 30 (87)Torvalla 30 (83)Torvalla 30 (91)Torvalla 30 (101)Torvalla 30 (104)
Kevin & Vanessa ♡♡

Torvalla 30 (102)
Min äldsta och yngsta ♡♡
Celina & Nicole
Torvalla 30 (106)
När vi hade badat klart och några blivit smurf blåa om läpparna var det dags att gå och basta, klä på oss och äta lunch i cafeterian.
Puua stod där och höll oss sällskap sedan.

Torvalla 30 (113) Torvalla 30 (112)
Celina somnade så fort hon landade i vagnen och hemma fortsatte hon sova vidare. Kevin somnade som en stock han också. Bad och bastu gjorde mig också helt energilös.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. B

    Åh vilken mysig dag! Och du ser fantastisk ut satu! Jag har såna skuldkänslor över att jag aldrig tagit med mina två små till badhauset än. Vilken simhall e detta, den verkar väldigt barnvänlig. Min yngsta e lika gammal som Celina, jag har varit lite nojig över att det kanske e för kallt i vattnet för henne..Vore jätte tacksam för svar <3
    Gott nytt år!

  2. Jenny

    Oh så mysigt. Jag tänkte också att vi skulle åka och bada i dag men fick för mig att det skulle vara för mycket folk nu när det är lov 🙂

stats