My Baby Dolls

Egna kulor såklart.

Julen är över och det börjar kännas som att tomtarna är i vägen och inte lika ”aktuella” längre.
Julgranen hänger lite tungt och kulorna har bytt plats både en och två gånger när Kevin och Olivia har vart på choklad jakt i granen.
Jag har tagit bort några tomtar och lagt i kartong på balkongen, nu är jag sugen på att slänga ut granen också.

När tar ni bort alla julprylar?
Några väljer att slänga ut granen redan dagen efter julafton, andra väljer att ha den kvar några veckor in i det nya året. Vi brukar nog ta bort den direkt i början på januari. Det är julledigt och barnen ska få njuta av den tills den plockas fram igen om ett år ca.

Jag beställde ju sådana där julgranskulor med barnens bild på förut. Gissa mitt dåliga samvete när jag hade beställt en kula med båda pojkarnas bild på. Alla andra fick sina egna kulor med bild på. Varför gjorde jag så? Bara för att dom är tvillingar?
Så jag beställde snabbt nya, egna till dem. Dom var så glada att hänga sina egna kulor i granen. ♡♡

julgranskulor

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats