My Baby Dolls

SÄLJES & planering

{Uppdaterar när jag sålt iväg en vagn}

Torsdag kväll och snart helg!

Jag är mitt uppe i att sälja av mina vagnar som jag har. 🙈 Ni som känner mig vet att jag är en barnvagnfreak och ÄLSKAR att testa olika vagnar och boa in i dom😍

Men nu är det dags att skapa plats och låta någon annan ha nytta av dom.

Jag sålde snabbt en idag, men dessa har jag kvar att sälja- så är ni intresserade så skicka iväg ett mail till mig på gonzalita@live.se och märk det med namnet på vagnen.

Britx Go Next

BÄSTA barnvagnen jag någonsin haft! Älskar precis allt med den. Jag har haft 3 st Britax Go Next och kommer att ha en kvar nu till Benjmin fast i annan färg. Det du ser på bild medföljer. 3 000 kr tänkte jag sälja den för.

Och så säljer jag Yoyo connect, som man alltså fäster fast i en Yoyo vagn. (Säljer endast connect delen)

– Förvandla din singelvagn till en dubbelvagn
– Fästs på ramen på din YOYO + eller YOYO² med ett enkelt klick
– Höjdjusterbart styre
– Rymlig förvaringskorg under sittdel
– Kompakt hopfällning för smidig förvaring

NYPRIS: 3695 kr NU: 2500 kr

Rullat ute 1 gång.

Allt är från djur och rökfritt hem och jag kommer att prioritera den som kan hämta först.

Jag har även en helt oanvänd resesäng, en spjälsängsmadrass, lära-gå-stol och en massa annat som jag behöver bli av med som bara ligger och tar plats. Maila om det finns intresse.

Idag har vi varit och kollat på resor igen. Vi var först inne på att åka till Grekland men barnen ville till Spanien igen. Grekland har mycket mer restriktioner och krav på PCR test både dit och tillbaka och öven om man gör ut och äter så bara testerna skulle gå på ca. 20.000 extra för oss… Nu funderar vi på Spanien.

Har ni några planer för sommaren ännu? Allting är ju så ovisst inoch med pandemin men lite planering och drömmar kan man ändå ha.

Vi fick visst lite snö under natten igen 🙂

Har ni också snö?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej! Vill tipsa om en supermysig liten badort i Spanien. Perfekt för barnfamiljer. Salou! Ligger ca 7 mil söder om Barcelona. Utan för orten finns en enorm nöjespark Port Aventura.

 2. Ulrica

  Vi har bokat 2 veckor till Gran Canaria. Och sen får vi se om det blir av men vi hoppas och har just nu något att se framemot 😊

 3. Agneta

  Vi ska oxå åka till Spanien med våra 4 barn men blir nog mer i slutet på sommaren så det inte är så jätte varmt för de små.
  Mysigt med snö, vi har mycket av den varan.
  Ha en toppen helg!

stats