My Baby Dolls

En vanlig tisdag

Halloj allihopa, hoppas att ni mår bra?

Jag har egentligen inget speciellt att skriva om idag men jag ville kika in ändå och skriva några rader. Ska få in detta som en vana nu så bloggen kommer inrullning på riktigt.

Har inte hönt något speciellt idag. Äskar såna här dagar ändå, ni vet, vardagen egentligen. Städ, lek, plock, hämta barn från skolan, idag hämtade jag ett paket från H&M som jag beställt med lite tights till Celina, t-shirts till Isabelle och en ny vinterjacka till Melanie. Där kan man prata om att fynda! (Visar när jag fotat imorgon) Men 59 kr betalade jag för den.

Jag längtar sååå mycket efter sol och värme nu! Har redan börjat fundera på familjens sommar garderober. Jag vet att jag behöver fylla på allas garderober med ALLT då dom växt jättemycket sen förra sommaren. Dom brukar kunna ha sina sommarkläder 2 somrar i rad men nu funkar inga storlekar alls. Fast än har inte sommar kläderna kommit, uppenbarligen för att vi har gått halvvägs in i januari och det fortfarande är vinter 😂 Bara jag som gillar att planera sånt just för att barnkläder är en stor passion för mig och jag har 12 pers att handla till, haha😍

Idag har somen kikat fram lite- t om så att Isabelle reagerade och ropade så hela Haninge hörde ”SOOOOLEEEEN SKIIIINER!!” och så la hon till ”kanske bara idag”

Det är en grej vi alltid säger i vår familj , har ni hört den låten?

Lite bilder tagna i farten idag 🙂

Olivia, Danilo & Vaness bakade lite idag också.

Oreo cheeze cakes

Nu ska jag plocka fram kläder till imorgon,

Tack för att ni finns🤗

XOXO/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats