My Baby Dolls

Så var min ”morsdag”….

Vilken dag! Klockan är över elva på kvällen och det är först nu har jag en lugn stund för mig själv.

Jag sov verkligen kasst igårnatt. Andres har varit jätte sjuk förra natten och nu hela dagen.
Igårkväll så låg han och darrade och yrade och var helt borta. Han sa att han frös och så rann svetten bara. Han somnade på soffan var 10:e minut och andades jätte konstigt, så jag vågade inte ens gå ner och lägga mig i vår säng (och han kunde inte röra sig) så jag sov på soffan med honom för att hålla koll.
Jag sover verkligen INTE bra på soffan. Jag frös och fick ont i ryggen, och så kunde jag inte slappna av helt för att jag var tvungen att se om han andads hela tiden. Och alldeles för tidigt ropade Bessa på morgonen och ville ha ett äpple. What? Jag lyckades få henne att somna om, och precis när jag själv skulle somna så vaknade grabbarna såklart. Inte en vidare bra natt med andra ord.

På morgonen satt jag vid luren och satt i telefonkö till akuten. Andres fick tid ganska snabbt, och det visade sig att han har streptokocker och fick penicillin för det. Han har även alldeles för hög sänka så dom tog en massa prover, för han har ju så ont i njurarna också. Min stackars hjärta.

Abuela, Abuelo och Oscar är också jätte sjuka, så jag sänder KRYA PÅ ER KRAMAR ditåt också.

Idag har Andres bara legat och sovit. Han har inte alls mått bra och det känns jätte jobbigt för mig att se honom såhär… Tänk vilken infektion hans kropp kämpar emot som gör honom såhär dålig… lite läskigt.
Jag har blött handuken i kallt vatten och lagt på hans panna, försökt få i han dricka och gett honom alvedon.
Han bara fryser och darrar och svettas ändå.

Idag gick jag och barnen till min Mamma på morsdag-fika och lämnade lite presenter och blommor som vi plockade längs vägen. På eftermiddan åkte min kära Mamma och Pappa till Coop för att handla åt oss. Jag skickade över pengar på deras konto och skrev en lista på vad som behövdes. Dom köpte allt det jag skrev OCH så köpte dem choklad, Aftonbladet och Orangina till Andres så att han ska bli frisk.
TACK SÅ HJÄRTLIGT!!!!
Jag och barnen var ute hela eftermiddan för att inte störa Andres. Mummu & Puua höll oss sällskap en stund också när dem lämnade matkassen.

Jag var ju tvungen att ha grejer för att göra Nicoles tårta. Vilket jag också gjorde när jag hade lagt barnen.
Hoppas att den smakar bra imorn!
Och så har jag suttit och slagit in alla presenter… hatar att slå in paket!
Men jag vill att vår lilla Docka ska få en underbar födelsedag imorgon. Så som hon har väntat på att det ska bli hennes tur att fylla år, att man ska sjunga för just bara för HENNE.

SÅ har min mors-dag varit. Verkar som att här hemma har man glömt bort att det var morsdag helt och hållet.

Barnen mår också bättre nu, bara lite snuva kvar… fast dem fick hostmedicin för natten så att dom kan sova lungt.

Nu ska jag dricka min coca-cola med jordgubbar (har ni testat det ännu??) och sen ska jag ta med mig Andres ner och sova. Ingen soffa inatt, tack!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna Köhler

  Grattis Nicole på 3års dagen’sen sänder jag och min familj en Krya på dig kram till André, underbar fru o barn har han

 2. Helena

  Usch, låter som att ni har haft ett riktigt jobbigt dygn. Önskar verkligen att jag bodde i närheten så jag kunde hjälpa dig/er med barnen iaf, så kunde du tagit hand om Andres och allt kalasfixande… hoppas du inte tror jag är en förföljare när jag säger så.. hade gärna ställt upp, fast jag inte känner er mer än härifrån bloggen. :)Hoppas Andres mår bättre imorrn, så att han kan vara med på födelsedagsfirandet.Kram från Söderhamn

 3. Anna Köhler

  Grattis Nicole på 3års dagen’sen sänder jag och min familj en Krya på dig kram till André, underbar fru o barn har han

 4. Helena

  Usch, låter som att ni har haft ett riktigt jobbigt dygn. Önskar verkligen att jag bodde i närheten så jag kunde hjälpa dig/er med barnen iaf, så kunde du tagit hand om Andres och allt kalasfixande… hoppas du inte tror jag är en förföljare när jag säger så.. hade gärna ställt upp, fast jag inte känner er mer än härifrån bloggen. :)Hoppas Andres mår bättre imorrn, så att han kan vara med på födelsedagsfirandet.Kram från Söderhamn

stats