My Baby Dolls

NICOLE´s FÖDELSEDAG!!!

 NEJ DET E´INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR NICOLES FÖDELSEDA, HURRA, HURRA, HURRA!

Idag, den 30 maj år 2008 förändrades mitt liv totalt. Efter att ha kämpat och försökt i över 2 år, blev vi äntligen gravida och 9 månader senare föddes en liten Docka till våran familj. Ingenting blev sig likt.
Jag har aldrig kännt större lycka, äntligen hade vi fått dig, så som vi längtat. Nu hade jag en egen liten familj, en alldeles egen liten dotter att ta hand om, att älska. Våran lilla Nukke. Det var för 3 år sedan. Tiden går otroligt fort, men jag har njutit av varje stund.

Nicole- Jag är så stolt att få vara din mamma. Nu med facit i hand, så förstår jag att det var just DIG vi skulle ha i våran familj, och det var värt all väntan 10000 gånger om. Det är det bästa som någonsin hänt mig.
Du gör mig så lycklig.
Jag är så stolt över Dig, över allt som du säger och allt som du gör. Du kommer att för alltid att vara min alldeles egna speciella Nukke. Snälla, väx inte upp för snabbt nu, för Mamma hinner inte riktigt med…
Vad som än händer, ändra dig inte, för du är alldeles underbar precis som Du är.

JAG ÄLSKAR DIG, MIN NUKKE.

Grattis på 3-årsdagen. Denna dag är din.

Denna flicka är otrolig.
Så go och omtänksam.
Måste berätta om när hon och jag låg och gosade på soffan häromdan medans alla andra sov. Jag viskade att jag älskar henne. Då tar hon min hand, pussar på den och säger:

”Jag är Ditt liv, Mamma. Och Du är mitt allt.”

Jag har aldrig hört något vackrare, och ni kan ju tänka er att tårarna bara rann.

Skicka gärna en liten hälsning till Nicole på hennes födelsedag, då blir hon glad!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena

  Åh stort grattis till stora tjejen!! Hoppas hon hade en kanondag<3Har haft vovven i ganska precis 3 år:) Världens snällaste och gosigaste! Innan han hade vi en precis lika, både färg och ras, han skulle ha varit 4 idag. Jag älskar rasen så när jag valde hund så fanns det inget annat än att köpa en Grand danois:) Och man behöver verkligen inte vara rädd!! Han är världens snällaste men det vet ju inte alla bovar:)

 2. Nathalie

  Grattis på 3 års dagen Nicole!!Hoppas du haft en riktigt bra födelsedag med massor av tårta och presenter.Kramar från Nathalie och Albin

 3. Mamma till 5 underbara barn

  Grattis Nicole på 3 års dagen!!!! hoppas du har haft en fin dag me massa presenter och tårta 🙂

 4. Isaks mamma

  Stoooort grattis till 3-åringen! Kanske är hon en blivande poet, som kan hitta så vackra ord att beskriva kärlek!? Fint sagt av henne och jag kan förstå att tårarna kom, det gör de nästan på mig med 🙂

 5. Linda och Melina

  Hej Nukke!Vilka fina ord du sa till din mamma! Du är en sån fin tjej!Stort grattis på din födelsedag!! Hoppas du har haft en bra dag tillsammans med din fina familj och att du fått några roliga presenter!sTOR KRAM TILL DIG!!!Ge mamma och dina syskomn en kram också!Puss från Linda och melli

 6. Taru & Prinsessorna

  Grattis till Nicole! Hipp hipp hurra! Vilken stor tjej nu.. Många kramar från kompisarna Daniella och Julia!

 7. Melissa - Vincents Mamma&Gravid

  då kan nicole å min sambo fira ihop idag =) grattis till Nicole hoppas hon får en toppen dag med massa presenterkram

 8. mummu

  GRATTIS MUMMUS PRINSESSA SOM FYLLER 3 ÅR IDAG.MUMMU O PUA ÄLSKAR DIG JÄTTE MYCKET.RAKASTAN PUSU BESO.

 9. emma

  Hihi ja fick tårar o ägonen nu när ja läste texten som Nicole sa till dig att du e hennes o hon är ditt eller va de stod. De är inte vanligt att höra sådana djupa ord från en liten 3 åring:) GRATTIS GRATTIS GRATTIS lilla Nicole och hoppas dui får en UNDERBAR födelsedag med massa lek, presenter och GOD tårta:)

 10. Eva

  HIPP HIPP HURRA på NICOLES FÖDELSEDAG!!!Ett STORT GRATTISSSSSSSSSSSSSSSSSS från Desirée, Théo och Eva!!!!!

 11. Anonym

  oo grattis till stora tjejen!! <3gud så vackert! jag hoppas jag får höra nåt liknande när mina pratar… hoppas Nicole fick en underbar födelsedag!kramar på er!

 12. Helena

  HURRA HURRA HURRA HURRAGrattis på 3-årsdagen Nicole!Ha en jättebra dag.Kram från Linnea och Helena i Söderhamn

 13. Helena

  Åh stort grattis till stora tjejen!! Hoppas hon hade en kanondag<3Har haft vovven i ganska precis 3 år:) Världens snällaste och gosigaste! Innan han hade vi en precis lika, både färg och ras, han skulle ha varit 4 idag. Jag älskar rasen så när jag valde hund så fanns det inget annat än att köpa en Grand danois:) Och man behöver verkligen inte vara rädd!! Han är världens snällaste men det vet ju inte alla bovar:)

 14. Nathalie

  Grattis på 3 års dagen Nicole!!Hoppas du haft en riktigt bra födelsedag med massor av tårta och presenter.Kramar från Nathalie och Albin

 15. Mamma till 5 underbara barn

  Grattis Nicole på 3 års dagen!!!! hoppas du har haft en fin dag me massa presenter och tårta 🙂

 16. Isaks mamma

  Stoooort grattis till 3-åringen! Kanske är hon en blivande poet, som kan hitta så vackra ord att beskriva kärlek!? Fint sagt av henne och jag kan förstå att tårarna kom, det gör de nästan på mig med 🙂

 17. Linda och Melina

  Hej Nukke!Vilka fina ord du sa till din mamma! Du är en sån fin tjej!Stort grattis på din födelsedag!! Hoppas du har haft en bra dag tillsammans med din fina familj och att du fått några roliga presenter!sTOR KRAM TILL DIG!!!Ge mamma och dina syskomn en kram också!Puss från Linda och melli

 18. Taru & Prinsessorna

  Grattis till Nicole! Hipp hipp hurra! Vilken stor tjej nu.. Många kramar från kompisarna Daniella och Julia!

 19. Melissa - Vincents Mamma&Gravid

  då kan nicole å min sambo fira ihop idag =) grattis till Nicole hoppas hon får en toppen dag med massa presenterkram

 20. mummu

  GRATTIS MUMMUS PRINSESSA SOM FYLLER 3 ÅR IDAG.MUMMU O PUA ÄLSKAR DIG JÄTTE MYCKET.RAKASTAN PUSU BESO.

 21. emma

  Hihi ja fick tårar o ägonen nu när ja läste texten som Nicole sa till dig att du e hennes o hon är ditt eller va de stod. De är inte vanligt att höra sådana djupa ord från en liten 3 åring:) GRATTIS GRATTIS GRATTIS lilla Nicole och hoppas dui får en UNDERBAR födelsedag med massa lek, presenter och GOD tårta:)

 22. Eva

  HIPP HIPP HURRA på NICOLES FÖDELSEDAG!!!Ett STORT GRATTISSSSSSSSSSSSSSSSSS från Desirée, Théo och Eva!!!!!

 23. Anonym

  oo grattis till stora tjejen!! <3gud så vackert! jag hoppas jag får höra nåt liknande när mina pratar… hoppas Nicole fick en underbar födelsedag!kramar på er!

 24. Helena

  HURRA HURRA HURRA HURRAGrattis på 3-årsdagen Nicole!Ha en jättebra dag.Kram från Linnea och Helena i Söderhamn

stats