Me & My Baby Dolls

Me & My Baby Dolls ☆ Mamma till 7 barn på 7 år ☆

Annons

Positiv energi

Jag försöker ta in all er fina respons av mina tidigare inlägg, helt fantastiska människor ni är som tar er tid till att gratulera mig/oss, det betyder massor! ♡

Efter mitt förra inlägg har jag mottagit massor av mejl, sms och privata meddelanden om hur stark och modig ni tycker jag är som tar upp ett så känsligt ämne, ni har även trätt fram och delat med er av era egna erfarenheter och många av oss sitter i samma båt just nu. TACK.
Visst är det skönt att känna att man inte är ensam i sin situation och sina tankar, fast det ibland känns så?
Jag finns här om ni vill bolla funderingar och tankar med någon. ♡

Jag funderade länge om och hur jag i sånt fall skulle berätta min historia utan att trampa någon på tårna eller att bli dömd.
Men såhär: Jag vill inte måla upp en bild här på bloggen/instagram som inte är sann.
Jag vill dela med mig av mitt liv, ibland är det högt och ibland lågt, precis som livet kan vara.
Naturligtvis skriver jag inte om varje privat del av våra liv, allt vi gör och inte gör skrivs inte här på bloggen alltid heller. 😉

Men det jag skriver om vill jag vara ärlig om- inte bara mot er men mot mig själv också.
Jag måste kunna stå för vad jag skriver- annars kan jag lika gärna låta bli.
Och just det här med graviditeten är en stor bit som upptar en massa av mina tankar, vilket jag såklart vill dela med mig av. ♡

Visst gör det ont när ens nära och kära inte kan gratulera, oavsett man håller med om situationen eller inte….?
Det här vet jag för säkert- jag ska aldrig låta någon få mig att känna som att detta kommande barn är mindre att fira för att det är nummer 8, eller för att det var en oplanerad överraskning.
Oavsett i vilken ordning eller mängd- bara mer kärlek. ♡♡♡
Jag vill bara omsluta oss med människor som gläds med oss och ger positiv energi.

GravidbloggGAAH, det här känns fortfarande så overkligt! Men såå underbart!
Tänk att jag får äran att vara med om denna otroliga resa igen och få bli mamma till en helt ny liten människa.
Vi går dessutom in i en helt ny vecka idag!
Jag ska fota dagens mage tänkte jag, så får ni se sen :-)

KRAM och tack för att ni finns. ♡

Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

 1. Caroline

  Jag tror definitivt det var meningen att ni skulle få en åttonde bebis! Ibland överraskar livet oss och även om din man kanske inte önskade att få ett barn till så lä han älska honom/henne precis som era andra barn. Blev kanske mest en chock för honom..men han kommer snart smälta det och känna sig glad :-).
  Jag vet när jag blev gravid med fyran så blev varken min mamma eller svärmor glada och jag mådde så dåligt över det och vissa negativa kommentarer man fick från folk och jag blir ledsen när folk i min närhet säger ”ja, men nu ska ni väl ändå inte ha fler” eller ”ni kan inte skaffa fler nu..det går inte”. Man blir ledsen. Det är ju vårt liv och vi som bestämmer hur vi ska leva det! Jag vet en del som har två barn och som faktiskt ångrar sig att de inte skaffade fler! :-)
  Jag tror inte du står ensam i denna graviditeten….snart så kommer du få stöttning när de andra smält det <3. Ska bli så spännande att få följa din graviditet! Du har så fantastiskt fina barn och nr 8 blir ju som en sluten circel om man tänker på formen av siffran hihi!
  Kram!!!

 2. Tania

  Bästa! Helt rätt att njuta av denna graviditet och se fram emot det lilla livet som frodas!! Gläds med dig!!!!

 3. Anonym

  Blev dina föräldrar/släktingar glada? Då vi fick vårt femte barn blev inte de närmaste släktingarna/vännerna förvånade mer utan bara glada 😃 Vilket var rikigt skönt.

Annons
stats