My Baby Dolls

S N Ö Ö Ö (bildkanon)

Torsdag kväll och alla barnen sover/ligger i sina sängar.
Natten med Melanie gick lite bättre, hon vaknade vid 3:30 och höll låda i ca, en timme så framsteg gör vi ju, så glad för det! Sen vaknade hon av lillbrorsan som inte alls gillade att få en ny blöja på natten… suck.

Idag har jag fått vila på soffan efter lunch när Melanie & Benjamin sov. Celina & Isabelle satt och tittade på film bredvid mig. Min älskade mamma hämtade Kevin & Olivia från skolan och dom blir så glada att få vara med sin Mummu & Puua en stund. Tack för hjälpen mamma! ♡

Idag har jag vart iväg på lite ärenden. Skickat iväg brev, bland annat anmälan av Benjamins namn till Skatteverket. ♡ Jag har också handlat små presenter till barnen som dom ska få på alla hjärtans dag på söndag och så lämnade jag en present till en vän som fick barn igår.

Så himla kallt ute men så underbart att solen äntligen har tittat fram och dagarna blir allt längre. Vi behöver det här. <3

Jag tänkte köra en liten bild bomb med lite aktuell inslag, av snö 😀
Jag ligger såå efter med att blogga och har bilder från förr förra sommaren som väntar i min bloggmapp som jag gärna vill ha med här på bloggen, som dokumentation och minnen till barnen. Så jag kommer att köra med bildbomber/bildregn/bildkanoner call it what you want lite då och då för att komma i fas 😉 Och helst innan sommaren 😀

Min lilla nallebjörn ♡


Jag är verkligen ingen vinter människa, gillar inte att frysa 😀 Och så är vintern en jobbigare tid med småbarn upplever jag. Visst, de stora kan leka i snön, åka pulka och bygga snö igloo osv, men Melanie och Benjamin kan inte det. Melanie kan inte krypa runt i snön med sin tjocka overall, hon kan åka lite pulka, men då sitter hon ju bara still. Och Benjamin ligger varmt ombäddad i sin vagn, men om han bajsar måste vi in 😀 Allt blir så mycket enklare under sommaren… Vad tycker ni?

På väg till skolan…
This is how we roll 🙂Första gången som Melanie fick sitta i pulkan och hon älskade det 😀

Kevin fick feeling 😀
Lite häng i parken medans vi väntade på resten av syskonen från skolan.
Jepp, ibland blir det bara för tråkigt att bara sitta i vagnen…
Dom här bilderna är från när vi var på väg hemåt från skolan och Isabelle blev trött….

… Väääldigt trött.

Mammas gullunge!


I pulkabacken med moster och kusin Dewin 🙂


Hon tänkte på allvar åka nerför Gropen med denna…. Inget med henne förvånar mig.

Kevin min Kevin.♡ Alltid så glad.

Jag njuter av solens strålar… Innan jag blev nedslängd av kälken och mulad av barnen… 😀Så glad när Melanie fick åka med storasyster Vanessa ♡

Se så galet mycket snö det kom! 
Vi tog en paus från allt vinterlek och gick och åt istället 🙂


Och ut igen!
”Titta mamma vad snabbt jag kan åka!”
Nicole & Vanessa ♡♡


Såhär avslutade vi våran (förra) helg. Både fredag och lördag.

Kvällsdopp i snön. Bokstavligen.

Och imorgon är det fredag igen. What!
Vi har en överraskning åt barnen efter skolan, häng med på stories sen så får ni se 😉

Kram & Natti!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Tycker också vinter är bökig med mindre barn. Det är ju lugnt så länge de är nöjda i vagnen. Men vill bebis inte ligga längre eller äta(amma) eller bajsa blir det ju väldigt bökigt ?. Och 1-2åringar fryser ju väldigt lätt för att de inte rör på sig på samma sätt! ?

 2. Malin

  Hihi, jag är en vinterälskare med eller utan små barn ☃️❄️☃️ älskar snö och kyla som biter i kinderna!!!
  Tycker hård hetta med små bebisar är mycket svårare att hantera än kylan ☺️

 3. Sisko Kanerva

  Kiitos taas niin ihanista talvikuvista. Ja nuo lumikylvyt, rupesi ihan palelemaan kun katsoin niitä. Olen nimittäin oikea vilukissa. Terveellistä touhuahan se on. Voikaa hyvin ja kiitos ?

 4. Louise

  Så mycket snö ni har. Vi fick en del men det är bart på vissa ställen. Vi har superkallt i Malmö inte ofta det händer men solen skiner och det blir varmt när man står där. Tycker et är supermysigt att det börjar bli ljusare på morgonen och på kvällen nu. Jag är inte så stort fan av vintern överhuvudtaget och välkomnar plusgraderna som anländer nästa vecka. Kommer vara rena sommarvärmen jämfört med nu.

  Det där känns igen att springa ut i snön. Gjorde jag när jag var i sälen med min kusin och mina gudföräldrar. Basta först och sen springa ut i snön. Det var kallt haha.

  Ha en fin dag och fin helg.
  Kramar från Malmö

stats