My Baby Dolls

S L U T

Oj så roligt att kika in här på bloggen och läsa era kommentarer ♡
Som ni hare märkt så har det varit rätt så mycket de senaste dagarna med inskolningsstart för Kevin och njuta av de sista sommarlovsdagarna med resten av skolbarnen.

Dom börjar imorgon och jag försöker pussla ihop allting i mitt huvud, med olika start och slut-tider och att vara på 150 olika platser. Men det ska nog nog. En dag i taget 😉

Jag kommer att skriva massa mer om graviditeten, just nu försöker jag bara tömma mobilens bilder till datorn- vilket tar lite tid eftersom jag fotar en hel del, haha..
Jag har sååå många bilder och roliga dagar att skriva om och jag ser fram emot att ha mer tid till att blogga nu när vardagen rullar igång. Jag har försökt att vara mer närvarande med barnen nu och inte ta emot några samarbeten under sommaren, men som sagt- nu drar vardagen igång och vi kommer in i rutiner igen och då har jag också mer tid för bloggen- vilket jag ser fram emot 🙂

Det här med rutiner hörni. Att det ändras hela tiden.
Nu kommer jag att ha 6 skolbarn, varpå en som valt att byta skola så det är det där eviga pusslandet med lämningar och hämtningar och allt som man måste hinna med innan så som lek, lunch och förhoppningsvis vila för Melanie & Isabelle innan det är dags att vi ska dra iväg och hämta igen.
Men vi löser det.

Alla barnen ligger och sover. Samtliga med fjärilar i magen.
Idag pratade vi mycket om att sommarlovet är slut och att det är skolstart imorgon, om tankar och funderingar kring det. Alla är pirriga och sa att dom kommer att sakna oss- och det kommer jag också att göra. det kommer att kännas galet tomt för oss alla tror jag- men jag tror att det kan göra oss gott allihopa, att få vara ifrån varandra och andas utan att vara varandra på nerverna hela tiden, 24/7.
När man får ta ett steg tillbaka och se hela bilden, då uppskattar man det man har ännu mer.
Nu har järngänget fått en till i sitt skol squad och det känns tomt, jag undrar även hur Celina kommer att ta det.

Idag hade Kevin sin andra inskolningsdag och han gick modigt in i klassrummet. Jag, min vän Sanja och barnen (hennes dotter började i Kevins parallell klass)  gick till parken för att leka tills det var dags för hämtning. Vanessa & Nicole följde med deras äldsta dotter (som går i Danos klass) och hennes pappa på fika så länge.
1½ timme senare ringde läraren och sa att Kevin är ledsen, han saknar oss. Vi som var nära och lekte gick dit direkt och då var det ok. Han sa att han saknade oss så jättemycket och behövde se oss.
Nya tag imorgon. ♡

Så nu var sommarlovet slut för i år då.
Nicole hade med sig en kompis hem idag, jag tog med mig allihopa för att bada eftersom det var så varmt även idag.
När vi kom hem höll Andres på att grilla och hade potatisgratäng i ugnen.
Vi skålade för sommarlovet och höststart. Sommarlovet är officiellt över.

Nicole, Vanessa & Lana

Isabelle: ”Vi är bästisar” {Isabelle, Melanija & Celina}

Hur känner ni? Skönt att komma in i rutiner eller sommarlov/semester i några veckor till?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helen

  Här har skolan börjat i måndags för alla mina fyra. Min minste började också förskoleklass. Men dom hade tyvärr ingen inskolning. Utan har varit där en gång förra veckan och bara kolla snabbt var deras klassrum var. Och säga hej till fröken, sen i måndags så fick vi lämna utanför och då skulle dom vara ensamma där från 8:10-13 tycker det var lite hemskt när dom inte känner varken fröknar eller så många barn. Men han har klarat det bra min son men man märker på han att det är jobbigt. Hoppas det går bra för din son
  Och ett jätte stort Grattis till nr 10❤️ kram Helen

 2. Didi

  Underbara och fina tjejer du har.
  Sommaren har varit underbar och jag känner mig redo för rutiner och allt.
  Stort gratis till 10e barnet!!!!

stats