Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Princess klänning till en prinsessa

Celina fick en så himla fin prinsess klänning av sin storebror Micael och hans flickvän nu när hon fyllde 3 år. Häromkvällen skulle hon prova den och ni vet ju hur viktigt det är för 3-åringar att man ska kunna snurra med sin klänning. Det är det första Celina gör när hon får på sig en kjol eller klänning, sjunger nån egengjord sång och snurrar.
Så himla lycklig!


Klänningen från Skönheten & Odjuret.


Min lilla linslus den här tjejen. 😀 Idag bråkade hon för att jag skulle ta bild på mitt lilla grabbgäng, så hon skulle prompt ställa sig med på bild (visar den imorgon)….

Min lilla prinsessa <3

“Vänta lite mamma!!”

Tuffaste i stan.

Idag har vi haft ännu en härlig dag, mer imorgon när jag sitter vid datorn 🤗

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Jag såg er vid BR i Haninge idag men hade bråttom så hann inte hälsa, annars hade jag gjort det 😊

stats