En sån härlig morgon! Eller....? | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

En sån härlig morgon! Eller….?

Åh vad den här dagen kunde ha börjat på ett bättre sätt.
Isabelle hade en bökig natt och det kändes som att jag knappt samlade på mig nån sömn alls. Andres hade åkt till jobbet redan innan någon i huset hade vaknat- och jag vaknade av att det gapades i köket.
Vanessa störde sig på sina syskon och spelade galen. Jag gissar på att hon inte vaknade med rätt fot idag, så hennes fina toner väckte baby Belle och jag ville bara dra täcket över huvudet. Att vakna upp och höra tjafs det första man gör är nog bland det värsta jag vet.
Danilo & Jonathan redan påklädda och helt redo för dagen när klockan knappt hunnit pasera 6,
Olivia som blir utskälld av sin storasyster för att hon råkat titta på hennes slime (….?!)
Celina som blev väckt av allt gap, Nicole som bara vill att alla ska vara tysta och Kevin som bara finner sig i allt.
Ibland önskar jag att någon annan kunde ta över rodret, bara för en kort sekund så jag slipper bli helt galen på morgontimmarna redan, så kan jag ta över när kaffet gjort sitt 😉

Livet är tufft denna lördagsmorgon, speciellt för några av barnen i huset 😉
Man får minsann inte titta på någon annans slime, man får inte äta munkar och dricka läsk till frukost, man får inte heller dra sin bror i håret bara för att han tog precis den leksaken som denne tänkt att ta. De har kommit på en ny grej att tjafsa om- nämligen vem som “får vara” med bebisen i huset. “Jag var med baby Belle först och nu tänker h*n ta henne ifrån mig!!” När hon börjar gråta försvinner dom som avlöning på studs.
Mest orättvist är det nog också att man ska lägga sin pyjamas i tvättkorgen och inte på golvet där man råkar befinna sig…. Sätter en båten i gungning så gungar hela skeppet. Nu har bråkmakarna fått gå till varsina hörn i huset, ibland behöver man bara ta ett steg tillbaka och få vara för sig själv och klura ut saker på egen hand.

Nä denna morgon är nog denna mamman gratis, men jag tänker att om något år kommer vi nog att skratta åt dessa härliga mornar. 😀 Inte i den närmsta framtiden kanske men sen så 😉

Det här vänder vi- denna dag ska bli bra.
Vädret är på topp redan nu och bara det underlättar ju massor.

Love you to the moon and back.

Trots dessa jobbiga mornar så ser jag fram emot att spendera hela sommaren tillsammans med mitt “lilla” gäng.

Lite bilder på baby Belle från förra veckan 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Du är långt ifrån ensam. Mina barn är experter på att ryka ihop och ändå har jag bara tre fast ibland känns det som att jag har en hel förskolavdelning.. Det är nog mest mina två yngsta som bråkar mest men yngste kan även ryka ihop med sin storebror. Ganska jobbigt att de inte har space där de kan vara ifred men man får överleva. Vi hoppas på en flytt snart.

    Ha en fin söndag.

  2. Sandra

    Åh vad jag ÄLSKAR sånnahär inlägg 😂😍 Kram från en mamma som känner igen sig till 100% 😘

Annons
stats