My Baby Dolls

Presenter, hopp och hår

|| Innehåller reklam för Babyland ||

Halloj alla vänner, måndag idag och en ny vecka har startat.
Jag måste ha varit väldigt trött för jag bara stängde av väckarklockan i morse och somnade om. Vaknade 20 minuter senare och sa till Andres att vi har försovit oss lite, varpå han svarar:  ”Ja ja, på en söndag…” Inte bara jag som var tröttmössa med andra ord.

Barnen är i skolan, Melanie & Benjamin ligger och sover siesta, Celina & Isabelle leker med Barbie & Kevin bygger lego. Han klagade på ont i halsen igår kväll så han måste stanna hemma.

Om 13 dagar fyller min lilla Melanie 1 år vilket känns helt galet! Nästa söndag. Eller egentligen fyller hon ju på skottdagen, den 29:e februari men vi firar henne den 28:e istället. Februari är trots allt hennes födelsemånad. Hur gör ni andra som är födda på skottdagen?

1 år! Så himla tråkigt att vi inte kan fira hennes första födelsedag med stort kalas tillsammans med vänner och hela tjocka släkten. Vi ordnar med ett stort kalas här hemma för henne, ska bli kul att se hennes reaktion när det är hennes tur att blåsa ut sitt allra första ljus.

Jag beställde de första presenterna från Babyland till henne.


Lite Ariel Duplo får hon.
Våra barn har älskat att leka och bygga med duplo/lego, gör era också det? Så kul att kombinera det med deras favorit karaktärer också 🙂 Du hittar till detta Duplo HÄR.

Lite matgrejer för en nybörjare på att äta själv 😉 (HÄR.)

Jag har ju skrivit förut att Melanie ratar barnmat på burk och äter nu det vi äter till lunch och middag.
Hon vill inte heller att man ska mata henne, för hon ska göra det själv… Det brukar likna ett krigszon när hon har ätit klart, så jag köpte dessa haklappar i silikon, dom är super enkla att tvätta av. Antingen slänga i diskmaskinen eller diska för hand. (2-pack kostar 129 kr HÄR)
Den här ska Benjamin få om ca. 2 månader när det börjar bli dags att få smaka på lite frukter osv. 😀
(Länk här)

Jag har länge tänkt köpa ett lektält till Melanie hon kan ha den både inomhus och ute på altan sen på sommaren 🙂
Jag tror att hon (och syskonen) kommer att tycka om att leka däri 🙂
(Ni hittar den för 265 kr HÄR.)

Jag längtar till sommaren galet mycket just nu. Jag, precis som alla andra önskar bara att corona tar slut och vi får återgå till det normala så gott det går. Man vågar ju inte planera så mycket inför sommaren. Eller? Gör ni det?
Mina tankar far iväg ändå och jag tänker ”tänk om”… och så är jag där och drömmer mig bort till en solsemester. Hur tänker ni kring det?

Sommaren kommer oavsett, så jag beställde lite badkläder till Melanie som hon ska få i födelsedags present. Sååå himla söta! Ni som känner mig vet att jag är en sucker för barnkläder, badkläder är inget undantag 😉

Jahop, Igår var det alla hjärtans dag, är det något ni firar?
Vi åkte till Värmdö för att hoppa på Yoump (igen) med våra grannar. Inget samarbete, jag vill bara tipsa att det är en kul aktivitet för barnen nu under covid- tider när man inte kan göra så mycket och alla klättrar på väggarna där hemma. Man ska boka in sin hopptid så det är aldrig mycket folk där samtidigt och på det viset är det enkelt att hålla avstånd.

Hjärtfrisyrer, alla hjärtans dag till ära 😉

Snart är det dags att hämta Olivia från skolan, hon har tandläkartid idag och hon har längtat och räknat ner dagarna.  Jag menar- hallå- räknat ner dagarna för att få gå till tandläkaren…?? VEM är hon ens??!

Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Hej satu! Kan du inte göra ett inlägg med hur du gör frisyrer på flickorna. Typ med den sista bilden på flickorna. Visa i Olivias hår hur du gjort typ snurren m.m och fota eftersom.

stats