My Baby Dolls

Present tips!

Reklam för Babyland

Juste. 66 dagar kvar till Julafton (!) och jag har ju börjar tipsa er om julklappar. (Jag ääälskar såna inlägg hos folk)

Så jag tänkte visa er lite vad jag beställt. Främst till de mindre nu.

Den här dagboken fick Isabelle i födelsedagspresent. Hon har sett att de större syskonen har dagböcker, så hon har önskat sig en längre tid nu, viktigt att den har ett lås. Den här har en magisk penna också sim man kan lysa med och då ser man den hemliga texten. 🙂

Minns ni denna söta varelse från Frost 2 filmen? Den kan lysa i olika färger och man kan mata den med snöflingor. Den ska Olivia få i antingen födelsedagspresent eller julklapp 🙂 (hon fyller 9 år fem dagar före julafton)

Celina & Isabelle ÄLSKAR att leka med Barbies, Olivia gjorde också det förut så jag hoppas att hon hittar leklusten igen när hon får en sån color reveal Barbie.

Celina har önskat sig Barbien bruden som ska gifta sig, sen behöver jag köpa Ken och några barn också 🙂

Isabelle kan titta på Barbie när hon träffar jungfrun flera gånger om dan om hon får så jag tror hon kommer gilla denna Barbie sjöjungfru som ändrar färg i kallt/varmt vatten.

En hund i koppel som bajsar och man kan mata- perfekt! ? Den fick Isabelle i födelsedag och den är väldigt poppis. Måste bara akta för bajskorvarna, dom vill lillbrorsan Jami gärna äta upp…

Slipp allt stök och kladd med riktiga målarfärger, det här blev perfekt! Man kan måla och färgläggamed vatten! Finns massor av olika motiv.

Lite presenter från Top Model till Omivia. Hon är våran pysseltjej som älskar allt sånt här.

Jag har fått önskelistor från barnen med grejer som dom önskat sig länge. Vi köper inte leksaker bara sådär, så vid julafton/födelsedagar brukar vi skämma bort dom mer. När vi kommit in i december så skriver dom den aktuella listan till Tomten. Ska bli spännande. Haha.

Vill ni ga mer julklappstips? Till alla barn eller något specifik ålder?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mammatill4

  Ja! Älskar dina tips. Har barn på 11,10,8 och 2. Funderade på
  barbie till 8-åringen men nu när
  Du säger att Olivia inte leker längre, kanske det inte är lönt längre. Hos oss är
  Även sylvanian families poppis. Och lego;)

 2. Penny

  Playmobil & lego är väldigt poppis här hemma och kan fyllas på med år efter år då det inte bara är för en ålder. Vi har en helt stad av Playmobil och en helt värld (!!)av lego friends & city. Barbies går ju alltid hem också och pyssel grejer!

stats