My Baby Dolls

Jag ser ingenting istället!

Igår hade jag äntligen tid för linsprovning hos optikern.

Jag vet inte om jag har berättat för er om att jag äntligen tog tag i saken och fick synen kollad för några veckor sen? Well i did. Min syn har hastigt blivit så mycket sämre, jag ser inte folk/eller text på långt håll. Jag har bara dragit mig för att kolla upp detta för att, jag vet inte. Har väl tänkt att jag fixar det ändå, men nu när jag inte kunde se vänner som vinkade på avstånd utan att behöva fråga barnen vem det var, så var det dags. Domen var att jag definitivt behöver glasögon och då ville jag börja med linser.

Så ja- igår skulle jag testa mina linser och jag var sååå nervös! Skulle jag fixa det och skulle det kännas jättesvårt? Jag trodde faktiskt att linserna skulle vara hårda, tunna glas…? Men dom var mjuka, jag lärde mig snabbt. Men….!! Jag såg ännu sämre?! Jag har ändå alltid kunnat se på nära håll, men med linserna såg jag ingenting! Wtf! Och inte heller nämnvärt bättre på långt håll?

Jag ska testa byta öga, dom kanske gjorde fel och gav mig fel lins till fel öga? Sen måste jag nog ringa dom igen. Men känns så jäkla trist när man äntligen tagit steget, så blir det ändå fel. Har det hänt er nångång? Snälla berätta hur det kom sig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Jag har linser för att jag ser inte på långt håll. Men måste använda läsglasögon när jag ska läsa.. Kanske det är så för dig också

stats