Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Pool projektet

Hej vänner, mår ni bra?
Jag har försökt få ut inlägg, men bilderna har strulat. Min dator är inte direkt ny så den strejkar lite då och då… Blir lite jobbigt när en bild fastnar i uppladdningen.

Här händer det inget nytt. Vi njuter av värmen med att bada så mycket vi kan.
Äntligen är poolprojektet klart, jag älskar, älskar ÄLSKAR hur det blev. Blev SÅ nöjd!
Andres har bytt ut filter och slangar så då gör även värmepumpen sitt och vattnet är inte längre iskallt- utan superbehagligt.
Jag är så glad för det! Nu ska vi ha poolparty varenda dag.


Hur bra blev inte det? Nu har man stenkoll på alla barnen som badar.

Idag har vi hunnit med stranden och poolen på eftermiddan, jag har badat mer idag än på det senaste året.
Isabelle went bananas i poolen. My god alltså. När man badar med henne i poolen så skriker hon “PLEPP! DYKA!” (=släpp, dyka) och försöker slinga sig ur och dyka.
Och som hon dyker! Och hoppar i vattnet från kanten. Hur lär man så små barn att simma? Såg en klipp på youtube där de hade lärt bebisar att simma och veta vad dem ska göra om de trillar in i vattnet, men hur lär man ut sånt egentligen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Åh det ser ju alldeles underbart ut! Så mysig soffhörna😍
  Pool liksom studsmatta är sommarens bästa leksaker enligt vår familj😊
  Ja hur lär man småttingar simma??ingen aning faktiskt🙄
  Kram

 2. Millie

  Blev jättebra men är du inte rädd att någon liten ska ramla i från kanten? Kan de stora barnen simma, hur lärde de sig?

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Millie- Nej det är jag inte rädd för. 6 av 8 badar utan puffar i vår pool, Celina går aldrig i utan puffar. Om hon skulle trilla ner av misstag så fixar hon det, hon är utan puffar när jag är med. Isabelle har vi koll på hela tiden och grinden till poolen är stängd om vi inte är där. Japp, våra stora kan simma. Alla våra barn har lärt sig att simma när vi varit och badat med dem, så självlärda. Men just en sån liten som har lärt sig simma har jag ingen erfarenhet av 🙂

   1. Millie

    Aha, visste inte att det fanns en grind, tänkte som att det är en vanlig altan så att säga, lätt då att någon går ut och råkar trillar i. Hur varmt har ni i vattnet förresten?

 3. Anneli

  Kul att alla barnen gillar vatten! Gällande Isabelle så kan ni träna henne på att hoppa från kanten, vända i vattnet och själv ta sig tillbaka till kanten. Träna även på att flyta på rygg. Om olyckan är framme så kan barnet vända sig till ryggläge, slappna av och flyta istället för att gripas av panik. Vid 4-5 års ålder kan barn lära sig att simma med de riktiga arm- och bentagen. Fram tills dess är de fenomenala på att ta sig fram genom att sparka men benen. Jag kan rekommendera dessa armpuffar, de ger barnen en bra position i vattnet och har inga vassa kanter. De är dessutom säkrare än den vanliga sorten. https://www.simbutiken.se/product.html/cherekringar-rod-gul?category_id=77

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Anneli- Isabelle är en vilding och inte rädd för vatten. Hon älskar att dyka. Hon hoppar från poolkanten men ännu har hon inte tagit sig tillbaka till kanten. Ska öva. Flyta på rygg är toppen, tack för tips, det ska vi också öva på.

 4. Sandra

  Det är så roligt när de gillar vatten. Mina tre är tokiga! 😆 Tänk säkerhet. Lär henne inte hoppa innan du säger ok. Lär henne vända sig mot kanten i vattnet, lär henne krypa upp på kanten så hon tar sig ur, lär henne hoppa rätt (framåtlutad så hon inte slår i bakhuvudet). Innan de lär sig simma (och efter) så är säkerhet det viktigaste. 😊

stats