My Baby Dolls

Family movie nights

|| I annonssamarbete med Toonix ||

Jag älskar dessa sommardagar då man spenderar nästan all sin vakna tid ute.
Jag försöker verkligen ta tillvara på alla dagar under detta sommarlov och skapa livslånga minnen till minnesbanken, för hela familjen. Jag vill minnas tillbaka till våra somrar med värme och glädje.
När vi varit på vift hela dagen är det guldvärt att komma hem, ta ett varmt bad, sätta på sig pyjamasen och ha filmkväll tillsammans med något gott att mumsa på.

Hos Toonix hittar vi de bästa serierna och filmerna för barn i åldrarna 3-12 år, men med över 3 500 serier och filmer finns det även massor med filmer som hela familjen kan glädjas av.
Toonix är 100 % tillgängligt på mobiler, surfplattor och tv-anslutna enheter på svenska, danska, norska och finska- vilket jag tycker är superbra för jag vill att barnen hör filmer på finska också 🙂

Det bästa är att du kan ha upp till fem olika profiler per konto så kan dina barn få personligt anpassad underhållning med åldersanpassat innehåll – i en säker miljö.

Toonix har tre ålderskategorier: Lilla Toonix för barn 3-12 år,
Stora Toonix för barn 6-12 år, och Film Toonix för hela familjen.
Toonix-karaktärerna visar dig runt och hjälper ditt barn använda tjänsten och hitta det bästa innehållet för varje ålder, helt säkert och tryggt.

Våra barn älskar att det t om med finns grymma spel med karaktärer från serier såsom Ben 10, Teen Titans Go! och Gumballs fantastiska värld.

Dessa filmer/serier är i barnens top 5 lista just nu:
Croodarna. Den tittar vi på hela familjen, så rolig och bra.
Tom & Jerry. Minns ni dem när man själv var liten? Mina grabbar älskar att kolla på detta och dom skrattar så dom kiknar. Finns i flera säsonger.
Nicke Nyfiken älskar småttisarna, främst Isabelle som älskar apor. Hon gapar ”Mono!” när Nicke Nyfiken är på. (det betyder apa på spanska)
– Olivia, Nicole & Vanessa älskar att titta på Dansakademin
Nanny McPhee & Herr Peabody & Sherman är också filmer som barnen kan kolla på hur många gånger som helst.

Toonix time!

Funkar lika bra via mobilen 😉


Nu har DU möjligheten att testa Toonix gratis i 30 dagar i provperiod, sedan kan du avsluta abonnemanget när du vill, utan bindningstid.
Läs mer HÄR och starta ditt abonnemang redan idag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats