My Baby Dolls

Pinchos

God morgon vänner, har ni sovit gott?

Jag hade så svårt att gå upp i morse, jag sov så tungt när Bebo (Isabelle) kramade mig, gav mig en blöt puss och sa ”Kuomenta mamma. Har du sovit gott?”

(Kuomenta = Huomenta- vilket betyder godmorgon på finska)

Så gör hon varenda morgon, mitt lilla hjärta. ❤️

Igår var vi ute och åt för första gånger på över 2 månader. Det blev Pinchos dom vi hört så mycket om. Jag sprang in och kollade om det fanns mycket folk där inne- men det var tomt så jag hämtade gänget från bilen och vi gick dit.

Dom tog tempen på oss alla innan vi fick gå och sätta oss.

Barnen tyckte att stället var superhäftigt!

Vi beställde mat via appen, och så hämtar man det själv vid disken. Portionerna är verkligen mini så man beställde flera olika rätter var.

Blev tyvärr inte så bra bilder då det var ganska mörkt där inne. Personalen kom och berömde barnen, att dom var så väldigt väluppfostrade och lugna. Alltid kul att höra❤️ Minuten senare tappade Olivia en bricka med choklad och churros… ?

Nähe, nu ska jag dricka upp mitt kalla kaffe och packa vagnen, vi ska iväg på äventyr!

Ha en fin dag?

Till efterrätt blev det fizzy pop glass och churros.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Kan dina barn prata finska? Min mamma är finsk och pratade finska med oss som små barn. Tyvärr försvann språket med åren och vi glömde bort finskan. Så kan inte prata finska med mitt barn.

 2. Sanna

  Åh, tycker Pinchos är perfekt o gå till när man har barn. Just för att portionerna är så små. Då äts det iaf upp o man lämnar inte hälften o då blir det oxå bättre för plånboken ? o så kul när man kan beställa olika saker o testa!?

 3. Güler Orhan

  Hej,
  Beundrar verkligen dig du har så fina o snälla barn. Pinchos har små rätter men man blir mätt vilket man inte tror när man ser storleken på portionerna

 4. Tessie - nybliven 3-barnsmamma

  Vad mysigt det ser ut! Har aldrig varit på Pinchos, men hört mycket om det 🙂

stats