My Baby Dolls

På väg mot rätt håll

Ännu en underbar dag har gått och vårkänslorna börjar sakta men säkert bubbla upp.
Jag vet, vi är bara i februari ännu och bakslag kommer säkert att komma- men just nu är det underbart och jag njuter av de värmande solstrålarna, fast det är inte så jätte varmt ännu.
9.5 grader mätte vi här idag, hur underbart? Har ni märkt att dagarna är lite längre nu också?
Ni hör ju, jag är helt exalterad över att vi är på väg åt ”rätt” håll nu 🙂

Idag har vi vart och handlat. Fyllt kyl och frys och så har vi varit ute och röjt lite på tomten, Barnen tror att det är sommar så fort solen visar sig så dom tror att dom får gå ut utan jacka…. hoppat studsmatta och haft för sig.

En sak till- man börjar se lite mer folk ute här nu. Annars är det ganska så dött under vinter halvåret och man ser knappt någon förutom folk som går snabbt förbi med sina hundar.

Igår var vi på IKEA och strosade runt. Jag behövde köpa ljus och ingen slår Ikeas priser på värmeljus som jag använder maaaasssor av varenda kväll. Blev lite nya kuddar och lite gott och blandat också 🙂

Jag skulle kolla på ny säng till Kevin där också. han har en juniorsäng och han har önskat sig en stor killes säng när han fyller 5 år i april. Men jag hittade väl inget som jag verkligen fastnade för så jag får kolla vidare.

Shark attack 😀

Natti natti allihopa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats