My Baby Dolls

På en långpromenad

God kväll allihopa, mår ni bra?

Jag tänkte fråga om ni haft en fin helg, men så kom jag på att det är ju onsdag idag… Vi njuter av sportlovet och dagarna bara flyter ihop, jag har ingen koll på vad det är för dag idag, uppenbarligen.

Idag har vi haft en jobbig dag. Bråk och tjafs har avlöst varandra och om det är något så är det sånt som suger musten av mig totalt.
Vi har försökt göra det bästa av situationen ändå men ibland är det svårt att kliva av den karusellen för några.

Vi tog en lång promenad vilket alltid brukar hjälpa, men det varade inte så värst länge där ändå.Celina fick ha på sig sin fodrade galonjacka då hon tänkte att det var mysigt att sätta sig på lera igår med sin ljusa dunjacka… 😉

På sommaren upptäckte vi dessa grisar under nån av våra promenader, dom var då tre st som dom döpte och efter jul fanns bara två kvar….. :-/ Barnen fattade inte när A försökte förklara vad han trodde hade hänt med den tredje, kanske lika bra 😀


Tanken var att Isabelle skulle sova sin siesta i vagnen, men hon somnade när vi var nästan hemma och så lyfte jag över henne till min säng så hon kunde fortsätta sova och så kom hon upp 10 minuter senare, arg som ett bi…Gullis.

Ahh finns så mycket jag vill skriva här, men jag spar på det till imorgon. Ibland ska man vänta med att skriva tills man själv fått ta ett avstånd till det. Ibland är det bara bäst så.
Kanske jag är lite överkänslig nu efter denna bråkiga dagen och allt omkring.
Imorgon är en bättre dag. ♡
Jag ska istället gå och äta lite choklad och se på film (hör hur det ropar på mig i godislådan). 😀

Kram/Satu

XOXO

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ninisen

    Förstår absolut hur du menar Satu att tjafs suger musten ur en. Jag brukar tänka att detta är bara en av alla dagar och imorgon är en ny dag. Lite fånigt kanske men det hjälper mig ibland ❤
    Stackars dig, hoppas inte någon varit dum mot dig. Syftar på det du skrev att du vill berätta om imorgon. ❤ Kram

  2. Anna

    En fråga.. Varför kunde du bara inte låta henne fortsätta sova ute i vagnen? Ställ henne utanför ett fönster eller på altanen och låt henne sova i lugn och ro. Frisk luft är ju så skönt för barn att sova i. Är du orolig kan du ju lägga ut en babyvakt så hör du ju direkt om hon vaknar.. En undran bara, istället för att bära in henne och antingen klä av henne eller låta henne ligga med utekläder och bli varm. Känns onödigt liksom..

stats