Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

På salong U-Zone

Brr, ligger och huttrar i ett varmt bad och letar heminspo på olika sidor på nätet. Halsen känns tjock och nacken börjar värka. Ikväll blir det tidig läggdags för mig så förhoppningsvis kurerar jag mig snabbt under natten 🤗
Det har varit en lååååång dag. Fick iväg 4 barn till skolan och åkte till Farsta med Mummu och de 3 minsta för att försöka piffa upp mig lite i min systers salong.
Jag behövde verkligen se lite piggare ut för att känna att jag är det 😉 Har varit deprimerande att se sig själv i spegeln, nästan så jag skrämt mig själv “Ser jag verkligen ut såhär??” Jodå. 

Ni får tycka att jag är fåfäng men jag känner mig lite finare och piggare med lite smink i nyllet. Och hur man själv känner sig inombords är väl huvudsaken, oavsett vad andra tycker och tänker om mig och mitt utseende, right?

Mummu följde med oss och passade småttingarna medans jag blev ompysslad. 💗Det gick jätte bra, dom har en liten barnhörna där barnen kan leka och rita medans.

När vi var klara promenerade vi till centrum i regnet. Jag ville så gärna till ett inredningsbutik som ligger där, och kika lite. Köpte en liten present till min mamma som alltid erbjuder sin hjälp och finns där för oss. (Rakastan sinua mamma)😘

Hann hem precis när skolbarnen kom hem, och så iväg för att handla.

Andres fyller år imorgon så vi skulle på presentjakt och köpa tillbehör för att göra tårtor ☺️

Hemma har det varit lungt. Jag sitter fast med packningen. Jag har samlat småsaker i högar i vårt sovrum och databordet och jag vet inte ens var jag ska börja.

Men jag har bestämt mig att imorgon löser jag det. Först ska jag på utvecklingssamtal i skolan igen bara. 🙌🏼

Coolingar 😎😍😅Lyx är att få välja bästa platsen på bussen.👍🏼

Me & my sister på Salong U-Zone

Nicole & Andres stod för dagens middag, och så bakade dom bröd som kvällis också ☺️🥐

Andres säger jämt stt när det regnar ute så ska man baka. Det brukar barnen köra med mig “nu måste vi baka för det regnar!” Men det är och har blivit en pappa-barn grej.❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Minna

  Hoppas du inte blev sjuk.Fina bilder av pappa och dottern som lagar mat tillsammans.Då du blev ju ännu snyggare.Hoppas du orkar snart skriva lite mer om ert hus och lägga ut bilder.speciellt före o eftef.såna älskar jag!

 2. Minna

  Hoppas du inte blev sjuk.Fina bilder av pappa och dottern som lagar mat tillsammans.Då du blev ju ännu snyggare.Hoppas du orkar snart skriva lite mer om ert hus.

 3. Sandra

  Så himla mysigt när vissa saker får bli så där speciella med en förälder. Om du behöver tips gällande packningen så har förvaringsdrottningen skrivit flera bra inlägg om flyttpackning.. 🙂

 4. Anso

  Vill bara säga att jag beundrar dig! Jag har bara 4 barn och känner mig just nu totalt slut… Tack för en uppiggande blogg 🙂 Trevlig helg!

stats