Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Happy B-Day mi Amorsito

Jisses vad tiden bara flyger iväg just nu! Jag har så många bollar i luften, jag vill så mycket men tiden räcker inte till. Tiden och senare energin. 😉 Jag vill så mycket med bloggen och jag ska bli bättre med uppdateringen. jag mår som bäst ändå när jag får skriva av mig.

Redan söndag och snart strax ska vi iväg och lämna Vanessa på kalas. Hon är supertaggad! Vi andra ska åka iväg på lite annat så länge, några av barnen är dessutom i akut behov av nya pyjamisar så det ska vi kolla upp idag,

Vi rullar bandet lite till fredagen nu. Andres fyllde år men han ville inte ha någon kalas- givetvis firade i honom i familjen ändå! Hans mamma och pappa kom också över på kalasfika, föräldrar ska man inte slippa på sin födelsedag 😉
Jag kommer också att dyka upp på mina barn födelsedagar, oavsett kalas eller inte 😀 Det hör liksom till 😉

Vi handlade lite tårttillbehör och köpte en heliumballong på Party Land i Port 73- för det är en tradition för alla som fyller år i familjen 😉

party land port 73IMG_3591 IMG_3587

Småttingarna hjälpte mig att göra 2 tårtor dagen till ära…..

baka tårta (14)
Hjälpte och hjälpte. Jag måste erkänna att det är kul att dom “hjälper till” med vissa saker, medans andra sköter jag helst själv. 😀
Dom fick hjälpa till på sitt eget vis, de viktigaste delarna skötte jag själv medans dom mumsade på jordgubbar och grädde.
baka tårta (13)
baka tårta (10)baka tårta (8)baka tårta (12)baka tårta (7)baka tårta (6)baka tårta (11)
baka tårta (5)
Sen fick dom dekorera tårtan med choklad och jordgubbar som mestadels hamnade i deras mun.
I ett obevakat ögonblick hade dom tryckt in alla jordgubbar långt in i tårtan så man inte ens kunde se dom, bara stora hål där och var som jag försökte rädda upp, men det fick bli som det blev. 😀 Det är ändå lite av charmen när barn hjälper till och är delaktiga- det blir helt perfekt på deras eget vis. ♡

baka tårta (4)baka tårta (3)baka tårta (2)baka tårta (1)
Senare på eftermiddagen började kalaset 😀

IMG_3623IMG_3627
Haha, titta på Danilos inlevelse när han sjunger för sin pappa 😀

Nu ska vi iväg!
Jag ska ta mig tid att blogga ikapp under dagen, håll utkik! ❀
kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hur går det med allting kring mardrömmen ni levde i?har det löst sig för er?Tänkte för du
  har inte nämnt det igen å du verkar till synes må bättre ❤

 2. EvaKarlsson

  Ser underbart ut med kalaset och så kul att se dina. små ordna tårtorna 😃. Andres verkar nöjd – kram till er alla ❤️

 3. Minna

  Va fin kalas😊Och Andres ser så glad ut ändå😉.Tänk att pyjamad är alltd för små eller för få.Samma problem här hemma med N.som vägrar pyjamas hon ska minsann ha NATTLINNE😂

stats