Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

På salong U-Zone

Ännu en dag har kickat igång, barnen är i skolan och idag valde Olivia att gå till förskolan och leka med sina kompisar och träffa fröknarna.
Celina och Kevin leker med bilar, Isabelle ligger och sover och Andres & Puua håller på att bygga tak i badrummet, jag passar på att sitta vid datorn och knappa ikapp mig lite.

Jag behövde pigga upp mig så jag bokade in mig i min systers skönhetssalong U-Zone igår för att bli lite ompysslad.
Olivia ville hänga med för hon har tydligen saknat sin moster.
Jag gjorde fransarna och kände mig genast bättre! Jag är fast i fransträsket, jag känner mig lite finare och piggare med fransar, så skönt att bara vakna upp och inte se ett lik i spegeln på mornarna 😀

Jag fick också testa en ny behandling för min hud som heter Icepeel.
Icepeel kombinerar 2 unika & effektiva teknologier i samma behandling, som skapar en tredimensionell verkan som effektivt motverkar och förebygger hudensåldrande. Jag har lite av en blandhy, vissa partier är torra och vissa partier får jag irriterade blemmor.


Olivia var överlycklig att hon fick spela en stund med mobil.

Sen försvann hon och när jag var klar hittade jag henne hos deras nya nagelteknolog och fixade sina naglar 😀

SÅ himla stolt!
“Vad ska Vanessa säga nu!” (hon älskar ju allt sånt där)
Min systers ex Patrik (och barnens kusins pappa & Nicoles gudfar) var där och målade, han tog med sig Olivia till kiosken och så satt dom där i väntrummet de två och pratade och Olivia fnittrade medans Karo fixade mina fransar.Fick med mig lite gott och blandat, kräm, silverschampoo mm. (mitt hår blev gult när jag färgade sist….)
Jag prioriterar jämt mig själv sist, så det här kändes jätte bra, äntligen känner jag mig som mig själv igen. 🙂

Ni kan boka behandlingar och läsa mer om fransar och massa välbehövliga behandlingar på hemsidan U-Zone

Nähe, nu ska jag börja göra oss i ordning för att hämta hem barnen. Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Åh vill också ha fransar.
    Min yngsta dotter är bara några år yngre än Isabelle. Hur går det för henne och smakportioner?

stats