Övning ger färdighet | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Övning ger färdighet

OK så det räcker inte med min otur att saker och ting går emot just nu, nu kommer jag inte in bland mina bilder heller, jag har för lite diskutrymme kvar så då visas inte mina bilder heller. Jag insåg att jag har bilder från september 2016 och framåt sparat, så jag behöver nån sticka eller liknande som tar in massor med bilder. har ni något tips på det? Ahh dessa underbara extra utgifter just nu- helloo.

Jag har frågat barnen vad de vill göra under sportlovet, första svaret blev SLIME. What a chocker.
Igår kom barnens kusin Melina hit med sin pojkvän och med sig hade de peel off ansiktsmask och idag fick de alltså ta fram ingredienser och göra slime.

Idag gick vi ut på en promenad hela familjen i den friska (kalla) luften.


Första (!!) gången Andres kör vagnen.
Mathy matchy 😉

V
i tog en promenad till kojan och så åkte barnen nerför alla backar som fanns. Olivia drog Celina i pulkan uppför backar, hon var helt slut av kämpandet stackarn 🙂

Hem och äta middag, nu tar sista gänget ett bad, sedan blir det soffmys för hela slanten.

Förresten, häromdagen tog jag fram sax och rak maskin och klippte Kevins hår. 😀
Min allra första “pojk- klippning”. Några veckor sedan toppade jag flickornas hår och nu tyckte jag att grabbarnas hår har hunnit bli för långt för att ha ordning på. Så Kevin fick bli min första besökare (offer) 🙂
När storebröderna kom hem från skolan så tyckte dom att Kevin såg såå cool ut att dom också ville ha så, lagom chockade att det var mitt verk. Tur att dom inte tittar så noggrant, haha 😀
Jag lovade att klippa de också, fast på fredag efter skolan- ifall jag klippte helt katastrof så slapp de gå till skolan så 😉
Men igår klippte jag dom också, blev helt ok.


Övning ger färdighet sägs det ju? 😉

Se vad vi upptäckte igår!

Olivia vaccinerades för 3 veckor sedan, och nu har det blivit ett stort blåmärke och svullet. Kan det vara biverkningar av vaccinet eller vad?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Svandis Ros

  Min dotter, nu 20 år fick en spruta i skinkan när hon var liten… det blev ett märke och det är kvar!!!!?
  Varför vet jag inte… tokigt… och tråkigt.

 2. Johanna u

  Min dotter fick en stor svullnad och lixom en röd upphöjning som växte och blev större efter att hon fått vaccin emot stelkramp.
  Vi ringde kry appen och visade bilder och dem skrev ut en medicin mot allergiska reaktioner med en gång. Testa kry appen, bästa jag varit med om när man har fler barn och det inte känns jätte kul att sitta på vårdcentralen

 3. Johanna

  Min dotter fick en stor svullnad och lixom en röd upphöjning som växte och blev större efter att hon fått vaccin emot stelkramp.
  Vi ringde kry appen och visade bilder och dem skrev ut en medicin mot allergiska reaktioner med en gång. Testa kry appen, bästa jag varit med om när man har fler barn och det inte känns jätte kul att sitta på vårdcentralen

Annons
stats