My Baby Dolls

Ge mig lite inspiration

Känner att min blogg behöver lite roligare inlägg, nu behöver jag er hjälp med lite inspiration 🙂

VAD vill ni läsa om?
Har ni några ideer på inlägg?
Något ni vill fråga mig om?
Vad vill ni se mer av?

♡ Hit me! ♡

Ska försöka svara på allt! ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Skulle vara roligt att veta hur det går för Jonathan och Danilo när dom går i olika klasser. Har dom blivit mer ”självständiga” från varandra?

 2. Maria

  Tips på hur man hittar tid för sin partner när man är trött småbarnsförälder och vad man bör fokusera på för att förhållandet ska fungera långsiktigt

 3. Nathalie

  Åh jag skulle önska få höra era tankar kring barnens integritet, med tanke på hur klok du är som har barnen hemma från dagis så krockar mina tankar kring sociala medier med ditt liv 🙂 Men du driver ju blogg m.m och utan bilder blir det ju inte roligt för oss läsare m.m men hur tror du barnen påverkas av detta i framtiden? Vi valde att ta bort alla sociala medier när vi fick barn och det är ett beslut som kändes rätt för oss 🙂

  Sen hade det varit super kul med ett inlägg där du läger upp bilder på alla dina graviditeter och bebisbilder på alla barnen när dom var små så man kan se hur olika graviditeterna var och kanske vikt, mått m.m. så kul att läsa och se 🙂

  eller ett inlägg där du visar alla barnvagnar du haft 😀

 4. Emelie

  Hej! Jag älskar din blogg och dina barn är så fina. Så härligt att läsa din blogg, och att du ej förskönar livet med barn.

  Nu till mina frågor.
  1: hur involverad är Andres med barnuppfostran och det vardagliga livet? (Undrar med tanke då han precis körde Isabelles barnvagn första gången då hon ändå är 4 månader).
  2: kommer du någongång berätta vad mardrömmen ni genomgick i somras var?
  3: kan du tänka dig att få fler barn? Om ja, finns det någon möjlighet att det kommer bli så då?
  4: för ett bra tag sedan funderade du på att steralisea dig, men varför gör inte Andres det istället?

  Kram

 5. Anna

  Tack för en fin blogg.

  Sitter ofta och letar bra appar för mina barn och gör felköp. Kanske dina barn kan ge sina bästa app/spel/tips? Samt vilken ålder de passar för.

 6. Caroline

  Du kan väl skriva lite om hur du tränar och stärker upp kroppen nu. Visa vilka övningar du gör och när på dygnet du föredrar att (lyckas klämma in) träningen.
  Vad har du för hobbys och intressen?
  Vad gillar du att göra, något som gör dig glad?

 7. Caroline

  Du kan väl skriva lite om hur du tränar och stärker upp kroppen nu. Visa vilka övningar du gör och när på dygnet du föredrar att (lyckas klämma in) träningen.

 8. Camilla 4 barns mamma

  Har frågat samma sak flera ggr utan svar. Försöker igen. Jag vill gärna se tips på tidsbesparande tips i vardagen, t.ex vad gäller bortplockning och städning. Och så vill jag veta hur du ser på miljöproblemen? Gör ni något för miöjön ex sopsorterar osv?

 9. Hanna

  Du är ju grym på att fläta döttrarnas hår! Kan du inte lägga upp någon steg-för-steg guide för oss som inte är lika duktiga på det?

 10. Alicia

  Jag har läst din blogg varje dag sen du var gravid med Olivia! Jag tycker att bloggen har varit riktigt trevlig att läsa, ärlig, fin och jag såg alltid fram emot att gå in här.
  Nu känns det mer som en reklamsida. Om det uppdaterats mellan gångerna jag går in här så är det oftast reklam för något. Jag märker att jag mer sällan går in här nu för tiden :/

 11. Ida

  Hej! Jag skulle vilja läsa om maten hos er. Ifall du ammat elr ifall du gett flaska. Om du ammat någon men gett flaska till en annan osv. Jag ammade bara min tjej i 6 veckor, sen gick vi över helt till ersättning. Vill även läsa om shopping du gjort, bilder på kläder och prylar! Och inlägg där barnen svarar på frågor är alltid kul! Kanske ett inlägg med vad man ska ta med sig när man ska resa utomlands med barn? Tack för en grymt bra blogg! Har följt dig sen du var gravid med Kevin i magen! ?

 12. emma

  gärna mer om huset – bilder, inredningstips osv. 🙂 alltid kul.
  kanske ett inlägg om barnens frisyrer, har tjejerna aldrig haft lugg tex? 🙂 rutiner och sånt.

 13. Pippi

  hej satu…kul blogg!!

  tänkte fråga om du och andres någonsin upplevt kulturkrockar? vilka isåfall? ni verkar vara asgoa föräldrar. keep it up!!!!!!

 14. Jasmine

  Gillar när du bloggar om uppdateringar i huset.

  Sedan hade jag väldigt gärna velat se en vlogg.

  Tack för en bra blogg.

 15. Caroline (mamma till 4)

  Jag gillar att läsa om allt som rör en barnfamilj…allt som händer från morgon till kväll och lite om barnuppfostran. Kanske lite olika tips som man kan få av er i vardagen…typ lite olika mat ni äter, hur ni nattar barnen, saker att hitta på med barnen och om dig själv är också kul att läsa. Framtidsdrömmar… vad vill du arbeta med sedan efter din mammaledighet?…andra drömmar eller framtidsplaner. Planerar ni något för sommaren? Lite fler bilder på huset?

 16. Anonym

  Inte svar på din fråga. Men vet att du skrev när du väntade Isabell att du var nedstämd för att ingen blev glad. Jag har samma känsla nu. Väntar nr 7 och jag är så trött på att vara rädd att berätta för jag känner att jag måste försvara vårt beslut. Då är jag ändå i v 26 och ytterst få vet.
  När försvinner den känslan och måste man försvara sitt beslut? Hur hanterade du vetskapen om allt skitsnack bakom ryggen?

 17. Hanna

  Jag gillar din blogg och älskar när du visar före och efter bilder på renoveringen. Det blir så fint! Jag är lite nyfiken på hur ni gör med t.ex. barnkalas för kompisar (till barnen då, du har ju visat från släktkalas☺). Jag undrar också om ni läser och för barnen varje dag och isåfall vad. Boktips är alltid bra! Men ibland kan det vara svårt att hinna med trots att det är mysigt ?.

 18. Maria med 4

  Hej! Jag är fascinerad av alla språk i er familj. Kan du inre berätta mer om hur ni tänker vilka språk barnen ska lära sig, och kanske lite hur bra ni vill att de blir på respektive språk. Vilket språk använder ni mest till vardags? Med vänlig hälsning, en språklärare

 19. Annika

  Ska Isabelle döpas? Hur tänker ni ang faddrar/gudföräldrar? Vad innebär ”uppdraget” etc

  Gärna lite jämförelse-inlägg… bilder på alla barn vid samma ålder tex… vilka är mest lika till sätt och utseende och minst lika? Vem är mest lik dig? Vem är mest lik Andres?

  Fördelar/nackdelar att bo i hus istället för lägenhet?

 20. Anneli

  Hej! Gillar din blogg jättemycket!! Jag är ju väldigt intresserad av inredning och resor, så för min del får du gärna visa fler före och efter bilder från er renovering samt delge eventuella planer för sommaren, resor inom eller utanför Sverige. Du är toppen! Kram?

 21. Sandra

  • Hur är Isabells utveckling? Vore kul att veta vad hon kan nu 🙂
  • Om du kunde spela in en vlogg där du och barnen pratar finska med varandra.
  • En frågestund hade ju varit trevligt att få ta del av 🙂

  Finns säkert mycket, mycket mer, men detta är vad jag kommer på just nu. Ha en jättefin eftermiddag! 🙂

 22. S

  Skulle vilja läsa mer om din syn på barnuppfostran, tycker du och Andres lika om allt eller har ni olika åsikter gällande vissa saker? Hur gör ni i så fall? kompromissar ni eller väljer ni att göra olika?
  Vad är det bästa respektive svåraste med att ha en stor familj?
  Skulle också vilja se mer bilder från huset och få veta mer om renoveringen! 🙂

 23. Anitha Pålsson

  Tycker om när du berättar om familjen, vad ni gör, hur det ser ut i huset och i er utemiljö. Lite oftare inlägg men annars som du brukar skriva. Allt är kul att läsa!

 24. Agnes

  Hej, jag undrar lite hur du gör för att vara så fresch varje dag? Du ser ut att vara 22 år gammal med 48h/dygn, och inte en mamma med 8 barn och ett spädbarn på det. Känns som att du inte borde ha tid för dig själv hehe men du ser ut som en sol varje dag?
  Lägger du mycket tid på dig själv och i så fall vad prioriterar du i ditt mående? Är du en sån arbetsmyra som utnyttjar alla timmar till att göra nytta eller hur gör du för att få allt att gå ihop? 🙂

  Tack för en mysig blogg! Kram.

 25. Erika

  Hej, älskar din blogg och tycker du är underbar, lika så dina fina barn. Jag har milijoner frågor till dig. Du kanske har svarat tidigare men jag ställer några frågor ändå. Jag själv har två barn och känner att jag inte räcker till. Hur hinner du ge alla barnen uppmärksamhet.? Hur hinner du få din egentid? Och vad gör du då? Tar du tex ett varmt bad? Åker till en vän ? Hur hinner du och din man få tid? Hur lyckas du aktivera barnen så mycket? Jag har två flickor. Äldsta är 2 år, andra föddes 17.10.20 . Jag hinner inte med något ! Hinner inte ens prata med min sambo när han kommit hem från jobbet. Det blir middag , dusch och sen sova. Hur får du barnen att lägga sig? Min äldsta vägrar somna innan kl 22.00. Tips på hur jag kan få henne i säng till åtminstone kl 20.00 . Har du tips på hur man slutar med blöjan? Hur går man tillväga? Hur har du gjort? Jag har så dåligt samvete för det känns som att barnen inte aktiveras tillräckligt av mig. Den äldsta får ofta höra av mig när hon vill leka eller göra något, vänta jag skall bara mata lillasyster eller skall bara natta osv. Hon känns rastlös. Leker med lera i 5 min, sen titta på tv i 5 min, sen stå i sitt kök o laga mat i 5 min, sen leka med docka 5 min osv. Hur kan jag ge henne tillräckligt med uppmärksamhet när jag har den mista som också behöver uppmärksamhet fast på sitt sätt? Vad jobbar din man med ? Vad har du för utbildning? Jag tycker du är helt fantastisk och helt underbar. Du är grym!!! Men du måste ge mig alla dina tips och råd angående barn haha..

 26. Emma

  EFIT ( ett foto i timmen) är kul på bloggar. Vore kul att läsa och se bilder av er vardag, hur allt funkar i en så stor familj.

 27. Jessica

  Jag skulle vilja läsa om när du väntade ditt första barn, hur gick tankarna då? Vilka grejer skaffade ni för barnet? Hur tänkte du inför förlossningen? Gick du på profylaxkurs?

 28. Erika

  Hej! Älskar din blogg och tycker du är underbar, lika så dina fina barn. Jag har miljoner frågor till dig. Du kanske har svarat tidigare men jag ställer frågorna ändå. Jag själv har två barn och känner att jag inte räcker till. Hur hinner du ge alla barnen uppmärksamhet? Hur hinner du få din egentid? Hur hinner du och din man få tid? Hur lyckas du aktivera barnen så mycket? Jag har två flickor .äldsta flickan är 2 år, andra är 4 månader. Jag hinner inte med något ?. Hinner inte ens prata med min sambo när han kommit hem efter jobbet. Det blir middag , dusch och sen sova. Hur får du barnen att lägga sig. Min äldsta vägrar somna innan 22.00. Tips på hur jag kan få henne i sängen till åtminstone 20.00 ?. Har du tips på hur man slutar med blöjan? Hur har du gjort? Jag har så dåligt samvete för det känns som att barnen inte aktiveras tillräckligt av mig . Den äldsta får höra ofta att vi får leka sen , jag skall bara mata lillasyster av mig. Sen vill hon bara leka med saker i 5 min, sen över till nästa, sen nästa osv. Hur kan jag ge henne tillräckligt med uppmärksamhet när jag har den minsta som också behöver uppmärksamhet fast på sitt sätt? Jag tycker du är helt fantastisk och är helt underbar. Du är så grym !! Men du måste ge mig alla dina tips och råd angående barn haha.

 29. L

  Jag vill se mer hemmabilder, gillar inredning. Hur andra bor och har det. Behöver inte vara välstädat eller undanplockat. Bara som du lever och bor. Ditt dagliga liv räcker gott.

 30. Sara

  Jag undrar hur ni trivs där ni bor nu?
  Jag känner inte alls till områderna då jag bor i Halland, men jag undrar:
  Hur löser ni dagarna, åker barnen bil? Vem hämtar, antar att Andres slutar senare än barnen. Eller har du körkort?
  Hur långt har dom till skolan?
  Kommer ni byta skola till närmare?
  Har ni några nya kompisar i grannhusen?

  Jag tycker att din blogg är kul att läsa som den är!

 31. Caroline

  Säger det igen. Du har flyttat till ett nytt hus och innan du flyttade så kunde du knappt vänta på att få inreda och visa oss före och efterbilder… Du borde ju kunna visa hur mycket som helst! Alla förstår att det är dyrt att flytta och ingen skulle någonsin tycka att det är konstigt att ni inte har möjlighet att fixa allt på en gång. Men det skulle vara fantastiskt roligt att se före-bilder och vad ni har för ambitioner. Kanske planritning över huset och hur du tänkt med rummen. Hur stor är tomten? Vad har ni för planer där?

 32. Ella

  Jag skulle gärna vilja ha en housetour! alltså se mer av huset, hur det är efter renoveringen. Annars tycker jag att det är roligt att läsa om vad ni gjort om dagarna osv. 🙂

 33. Katarina

  Jag skulle jättegärna höra mer om språken i er familj. Talar Andrés spanska med barnen? Talar du både finska och svenska med dem eller bara finska? Och överlag om er interkulturella familj. Detta är speciellt intressant eftersom jag också är gift med en som talar spanska och våra barn kommer lära sig svenska, spanska och troligen engelska hemma och så finska eftersom vi bor i Finland ?

 34. Mirella

  Jag skulle gärna vilja läsa om era nattninhsrutiner. Hur alla barnen sovit de första åren för helt ärligt förstår jag inte hur du överlever ?? Tänker ju då såklart med sömnbrist som jag själv lidit av haha
  Sedan om ni har några speciella rutiner eller traditioner där ni alltid firar fölsedagar el midsommar på samma sätt etc. Kanske om era favoritresemål, förutom till badhuset haha,

 35. Ellenkaramellen

  Hej! Tack för din fina blogg! Skulle gärna se mer av nya huset och inredning. Är oxå nyfiken på vad det var som hände där i våras/sommras? Förstår om du inte kan/ vill svara (eller om jag missat att du redan gjort det)?, men passar på att fråga iaf. Allt gott!

 36. Ellinor

  – Vilka drag kan man se att barnen har ärvt efter er, mor/farföräldrar.
  – hur ser ditt liv ut om 10 år?
  – Sparande till barnen? Hur ser ni på det?
  – hur är Andres som person?
  – någon egenskap som du önskar du hade mer/mindre av?

  Du får självklart strunta i mina förfrågningar om de inte är något du vill prata om.

 37. Josefin 83

  Det skulle vara kul att få läsa mer om er familjs rutiner när det gäller hushållet och barnen. Vilken tid är det dags att sova m.m. Tack för vi får ta del av din fina blogg!☺

 38. Sara

  Jag skulle vilja veta vad du jobbar med/ jobbade med, om du är med i nåt projekt, frågor om framtiden där dina barn svarar är kul, dina funderingar kring vardagssituatuoner är intressant, bilder på ditt hus, före o efter, vad du gillar för inredning, bilder från era resor. Allt du skriver är bra ?

stats