My Baby Dolls

Oväder och tandläkare

Halloj allihopa, hoppas att ni mår bra?❤️

Här hemma rullar allt på, vi har haft lite muligt och kvavt väder här i Haninge med några rejälä åskoväder.?

En morgon bokstavligen flög jag upp ur sängen för att jag trodde att någon bombade oss, men det visade sig vara blixt och åskan, som tydligen hela Haninge vaknade av. Vilka krafter, jag skakade så mycket och jag kan säga att jag fick några barn extra i sängen efter det ?

Igår lovade dom åskovöder hela dan så jag sa till barnen att vi kan inte gå och bada- men inget hände och det var så klibbigt varmt. Så vi skulle ta ett kvällsdopp när A kom hem och precis när vi satte oss i bilen öppnade himlen sig och det bara vräkte ner! Det var översvämningar överallt. Vi åkte och åt middag istället och sen var det strålande väder igen, så det blev ett kvällsdopp ändå.

Idag hade Kevin tid hos tandläkaren. Jag har avbokat hans tid 2-3 gånger nu pga. jag varit förkyld eller att barnen vart snoriga eller helt enkelt för att jag vart ensam med dom när Andres jobbar och sist jag ringde för en ny tid till honom var hon jätteotrevlig i telefon och sa ”ja nu är det faktiskt 3:dje gången du avbokar??” JO, jag är rätt så säker på att du inte missat pandemin och att ni påminner folk att komma själv, med en frisk vuxen och inga syskon, men självklart kan jag komma med snoriga familjen nästa gång för det är bara jag och barnen istället för att avboka..”??‍♀️

Idag fick vi en ny tid. Andres jobbade. Alla vi är friska. Så jag tog med mig de 6 yngsta och gick till tandläkaren medans 4 stora gock och fikade. Det gick jättebra det med och Kevin var så duktig.❤️

Jag hämtade fyrklövern, hämtade ut lite paket och mötte upp Felicia som följde med oss hem❤️

Kram på er allihopa!❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats