Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Ops she did it again….

Godmorgon där ute!
Jag och Olivia har just lämnat av stora syskonen på dagis och även idag gick det bra. Nu sover lilla Törnrosa då hon startade sin morgon redan klockan 6!
 
Jag sitter här framför datorn och dricker mitt morgonkaffe och läser Aftonbladet.
Snart ska vi bege oss till bussen, jag och snuttisen. Hon har tid på BVC och därefter ska vi gå runt lite i Handen.
Jag förstod själv också att det inte alls skulle funka med fodrade regnställ nu, mitt i sommaren, det är alldeles för varmt, what was i thinking… så det ska jag kolla på i centrum. Även en klänning till Nukke som hon ska ha på dopet och lite annat behöver jag köpa också. Hoppas att jag hittar det jag är ute efter…
 
Imorse när vi vaknade så tidigt så tänkte jag att vi kunde ta ett morgonbad. Nicole låg och sov fortfarande och vi gick och satte oss i badet. Tror ni inte att skitungen gör det igen?! Bajsar i vattnet menar jag! Kalabalik och upp med allihopa snabbt. Alla asgarvade åt lilla skitungen som satt där i vattnet…jätte roligt…. Tur att vi hann upp… sen var det bara att tvätta av snuttisen och sedan badkaret. Suck.Smiley
 
Hon som bajsade i vattnet…
Tröttisen…
 
 
På fredag ska Andres son Micael gifta sig, och jag kollade just efter tjejernas festklänningar- dom är alldeles för små!

Hmm…
Näe nu måste jag sätta fart och packa väskan och väcka Snuttisen!
 
Ha en fin dag! Smiley
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats