Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Oops det blev trillingar!

Känner mig lite extra känsligt just ikväll, jag vet själv inte riktigt varför. Alla känslor är precis under ytan och jag känner mig faktiskt ledsen av nån märklig anledning.

Idag var vi på Danilo & Jonathans Lucia uppvisning. Deras årskurs står för Lucia uppträdandet i år och jag berättade ju att Danilo var tomte och Jonathan var självaste Jultomten. Han var den ensa som var utklädd till jultomte i hela skolan- och han satt med sin mask på hela uppträdandet.
Bra där Jonathan- man ska inte simma med strömmen- you were born to stand out.

Är det bara jag som blir extra känslig under såna här tillställningar? Det var helt mörkt i gympasalen tills Lucia sången började höras och de kommer in i en led och där var det redan kört. Såna här stunder är så speciella och jag vill minnas dem för hela mitt liv.
Danilo var lite anti mot att uppträda och han sa att han inte alls tänker vara med. “Du är nog bara nervös Danilo, det här är väl jättekul att få vara med på?”
Han surade och gick iväg. Ikväll sa han att jag hade rätt, han var så nervös att det pirrade i magen, men han var så glad att han var med. ♡
Vanessa var lite besviken att hon aldrig fått vara med på ett luciatåg, på något sätt har dom alltid lyckats hoppa över just den årskurs hon varit på. Jag hoppas verkligen att hon får vara med om detta, det borde alla barn få vara. ♡
Jag minns när jag blev utvald att vara hela Jordbros Lucia, men riktiga ljus på huvudet och allt.

Jag visar bilder imorgon, min telefon strejkar just nu och där har jag alla bilder.

Nu ska jag faktiskt stänga ner här och leta fram min gömda godispåse och titta på film innan läggdags, kanske läsa lite.
Brukar ni läsa? Vad?

Läser ni bloggar (daaaah…) så tycker jag att ni ska kika in hos Karin.
Hon har nyligen blivit toppbloggare hos Loppi/Vimedbarn och därav en ny kollega till mig. ♡

Karin är mamma till 4 söta tjejer- Mollie och trillingarna Tilda, Maja och Tea.
Karin är aktuell med serien “Oops det blev trillingar” på TV4Play.
I sin blogg skriver hon om vardagen som trillingmamma och hon bjuder på massor av fina inredningsbilder, inspiration och så är hon sjukt otroligt duktig på flätor och frisyrer!
Det jag gillar mest med Karins blogg är att hon skriver från hjärtat och jag personligen känner igen mig i massor av det hon skriver. Det är lite som att hon sätter ord på mina tankar ibland, jag kan berätta mer i ett annat inlägg.

In och kika hos Karin, bloggen heter 4kidsandbraids så får ni mer kvällsläsning!
(bloggar är ju läsning det med, så det räknas ju ;-))

Kram på er!
Ta hand om varandra  ღ

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kicki

    I mina barns skola har de som tradition ( precis som min hade då jag gick i skolan dvs ” på medeltiden ” enligt mina barn 😂) att det är årskurs 6 som står för lussandet …på så sätt får alla lussa , så är det på alla skolor här omkring, alla har en bestämd årskurs som lussar samma år från år

  2. Mikaela

    Här är också en som blir väldigt fylld av känslor o ofta har en tår i ögonvrån under Lucia, jul o vårfester. Alltid när det är barn inblandade. Känner så när jag ser mina egna barn men också med de barn jag jobbar med. Jag jobbar på dagis och är alltid ledig torsdagar men tänker mig ändå smyga in på mitt jobb och lyssna på luciasången idag. Man känner sig så stolt över andras barn också. Ha en riktigt fin dag!

stats