My Baby Dolls

Hello tand nummer två!

Hej allihopa, mår ni bra?
Här hemma är några lite små krassliga med hosta som kommer och stör främst på kvällar och nätter. Isabelle har haft det jobbigt på nätterna, först var det bara att hon vaknade hela tiden och gnällde och kom inte till ro- för 2 dagar sen kom kvittot- hon har fått en ny tand bredvid sin första lilla bissing. ♡ Så nu har hon 2 tänder.

De senaste 3 nätterna har hon hostat och det har hållit henne (och mig i vanlig ordning) vaken rätt så mycket. jag tog upp henne till min säng och så sov hon i min famn, allt blir genast mycket bättre så. ♡ Min kusins son var dunderförkyld med världens hosta när dom var här, så det kanske är det som härjar. 🙁 Sen är det som bortblåst på dagarna.


Älskar denna onepiece, så varm och gosig.

Isabelle ligger och sover nu, Kevin & Celina leker och jag gör oss redo för att åka till barnens skola strax, i år är det årskurs två som står för Lucia tåget och redan idag har dom uppvisning för föräldrarna. Danilo och Jonathan ska vara tomtar och dom har övat på sina sånger i flera veckor nu. Eller- Danilo ska vara tomte medans Jonathan kör all in och ska vara Jultomte med mask och allt.. 😀

Jag håller också på att städa i övervåningen, deras leksaker ligger överallt och dom skyller bara på varandra (Kevin & Celina) När det inte går så skyller dom på baby Belle. Smart va?
Nä nu ska skötväskan packas och barnen göras i ordning.

Bjuder på en flätbild på Vanessa 🙂

Åh vad jag längtar till lov så jag har tid att sitta och fixa barnens hår <3
Höst och vinter är dåliga frisyrdagar haha, alla fina frisyrer täcks över av mössor 😀

Ha en fin dag vänner <3
Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats