My Baby Dolls

Olivia 10 & Jami 2 årskalas

Hej allihopa, hoppas att ni mår bra?

Tänk att vi har kommit in i februari månad redan? Det är inget skottår i år heller så Melnie ska firas den 28:e istället. 3 år blir hon redan, jag fattar inte?

12 dagar kvar och hon längtar efter att få fylla år och ha kalas och äta tårta. Men hon har redan försäkrat sig om att jag ska hålla hennes hand när vi sjunger för henne.

Jag insåg att jag helt missat att skriva om Olivia & Benjamins födelsedag? Jag ska göra det nu, för det är såna saker jag vill ha dokumenterat här på bloggen. Jag älskar att barnen söker sig in hit nuförtiden och ser tillbaka på våra dagar, tittar på alla bilder… dagligen kommer dom till mig och visar nån bild jag lagt upp, och så många minnen dyker upp för dom. DET är anledningen till att jag började blogga från första stund. Att dom har det här att se tillbaka på, minnas tillbaka och se hur vi haft det ❤️ Det är också anledningen till att jag har dåligt samvete nu. Att de mindre barnen inte har bloggen på samma sätt…? Så jag ska och jag vill börja dokumentera mer i text och bilder, antingen öppet såhär i bloggen eller mer för privat bruk.

Men nu vill jag skriva om Olivias födelsedag. 10 år, två händer fulla fyllde min godispåse den 19:e december. Hon var sååå orolig att hon inte ska kunna ha kalas då heller, för när hon fyllde både 8 och 9 så var hon sjuk. Sist låg hon med 40 graders feber på sin dag. Men- vi höll oss friska och hon hade sina tjejkonpisar från klassen hemma här på kalas. Hon var så himla glad och tacksam❤️

Dagen innan hade vi dubbelkalas för både Olivia & Benjamin. Dom fyller år med en veckas mellanrum så det blir perfekt att slå ihop deras kalas och ha en släktkalas tillsammans, samtidigt.

Olivia 10 år och Benjamin 2 år.

Här kommer ett gäng bilder 🙂

Själklart firade vi dom själva på sina alldeles egna födelsedagar med, men tårta, sång och presenter.

Sista kvällen som 9!

Det var ju tur att vi valde att ha kalaset lite längre från julen för sen blev ju alla sjuka, en efter en…

Jag var familjens läkare som kom med medicin brickan till sjuklingarna☺️

Juste, vi får inte glömma bort den ”obligatoriska” syskonbilden ☺️

Och snart är det kalasdags igen då med Melanie är först ut i vårt gäng. Jag har precis skickat iväg sms- inbjudningar till familj/släkt.

Nu ska jag hoppa in i varmt bad, alla barnen ligger i sina sängar, dom små sover… Nicole sover över hos sin bestie. Mammahjärtat gillar inte det, ni vet ju hur jag är, jag vill ha barnen under samma tak på natten. 😅Men jag vet att hon har det bra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Du gör alltid så fint för dina barn, så mycket kärlek <3 Det gör jag självklart också, men jag har dock inte lika många 🙂 Du är en riktig supermamma glöm aldrig det!

stats