My Baby Dolls

Babbel

Hej alla vänner, hoppas ni mår bra?

Ja vad ska man säga. Dagarna rullar på, nu är vi redan inne i februari och Melanies födelsedagsmånad. Hon fyller ju år på självaste skottdagen (29/2). 3 år blir hon, min lilla diamant.

Det är lördagkväll här och vi har precis tittat på Mello. Inte alla barnen. Vanessa har varit hos sin bestie och Nicole tycker att det är det tråkigaste som finns.🙄

Nu ligger jag och nattar Benjamin och reflekterar över dagen. Det blev ju inte riktigt som tänkt.

Imorgon är en ny dag och då mår jag säkert bättre, då ska vi hitta på något tillsammans.

Det känns lite konstigt, jag har så mycket jag vill skriva men samtidigt står det helt tomt nu.

Jag får nog börja lite såhär, bara prata pö om pö om allt och ingenting. Sen försöka komma ikapp med bloggandet. Får se om det kommer att kännas kul och givande igen.

Mammas lilla älskling❤️

Hoppas att ni mår bra allihopa💭

Ta hand om er själva och varandra.

Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kvällsbabbel

  Om det är för privat så känn dig absolut inte tvungen att svara! Hur har du liksom vetat att du vill ha ett till barn med allt vad det innebär (inför varje barn)? Vi har tre barn och jag var så säker på att jag skulle känna mig färdig (har alltid tänkt mig tre stycken) men nu kan jag inte släppa tanken på ett fjärde. Är så orolig över att inte räcka till och se alla barnen och ha egentid med alla då och då tex. Tänk om någon får problem i tonåren? Eller inte känner sig tillräckligt sedd? Oroar mig också över ekonomin och hur det skulle bli när alla är stora barn/tonåringar som vill ha dyra kläder och nya mobiltelefoner. Vi skulle även behöva bygga ut eller flytta på sikt samt köpa en ny bil (sistnämnda har vi ändå tänkt göra om något år så det löser sig ju).. och så tänker jag på säkerhetsgrejer: vad gör jag om det börjar brinna!? Hur ska jag kunna rädda alla? Hur gör man när man hittar på saker ifall att något barn försöker sticka iväg eller om man är och badar och ska ha koll på alla?! Mitt hjärta (och livmoder) säger att jag verkligen vill ha ett till barn men har ovan rädslor och tänker även på hur omgivningen ska reagera, tex mitt jobb och våra familjer. Och hur vet man liksom att suget efter ett till barn inte bara beror på sorgen att det nu är sista gången, om du förstår hur jag menar? Och har du varit rädd för att få ett allvarligt sjukt barn som skulle behöva väldigt mycket av er tid och energi och hur det påverkar resten av familjen? Jag vet inte om jag övertänker allt. Vi har ett normalt ordnat liv och jag skulle aldrig kunna ångra ett barn, det vet jag i alla fall.

  Allt gott till dig och din fina familj!
  //kvällsbabbel

 2. Sofia

  Varför lägger du inte ner bloggen om du inte tycker det känns roligt längre? 💖 Blir ett stressmoment för dig om du ska tvinga dig till att skriva.

 3. Tina

  Så kul att höra från dej:) Vad lillen är lik Kevin!! Så gullig!
  Har han fått nåt namn än?
  Har inga många år följt din blogg, älskar den:)

stats