Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Nytt till barnen från @floridabutiken

Hej allihopa, och tack än en gång för all otroligt fina respons på mina sista inlägg.
Ni är bäst, och modiga! Tack för att ni delar med er av era otroliga berättelser, jag uppskattar det mer än ni tror.

Ibland känns det som att jag skriver här, utan att egentligen nå ut.
När ni kommenterar eller bara klickar på hjärtat längst under alla inlägg så vet jag att ni finns, att ni uppskattar mina inlägg. ♡
Har ni några tips på hur vi kan nå ut till ännu fler och stoppa all mobbning som faktiskt pågår i skolorna och arbetsplatser, varenda dag? Skriv gärna till mig då.

Jahop, söndag idag och vi ska strax göra oss i ordning för att gå på födelsedagsfika, denna gång är det barnens kusin Melina som fyller år.

Jag hämtade ut lite paket häromdagen i ett samarbete med @floridabutiken på instagram. Hon läste att jag håller på och går igenom barnens garderober så hon skrev att hon vill skicka lite presenter till dom. Hur fint? ☆

Tjejen bakom Instagram kontot heter Anna och har bott i USA (Miami) i 38 å men är ursprungligen från Varberg. Hon och hennes man startade denna affärsidé, att sälja äkta, nya kläder med hög kvalite till fantastiska priser, nu har dom sålt i ca. 5 år, främst i Tradera med väldigt fina omdömen.
Hon säljer alltså äkta märkeskläder allt ifrån Ralph Lauren, Levi´s, Nike, Tommy Hilfiger mm. till barn och ungdomar via Instagram.

Så trevlig tjej, hon hjälper till med storlekar och alla frågor man kan tänkas ha, väldigt snabbt. Har hon inte inne något plagg man är intresserad av så köper hon in det. Plaggen man köper från henne köper hon själv i butikerna, allt har originella prislappar kvar och kvitton finns.

Mina vänner åker till USA just för att det är shoppingparadiset med förmånliga priser på märkeskläder, (allt är så mycket billigare där) och kommer hem med resväskor fulla med kläder.

-Eller så gör man som jag och beställer via den här tjejen istället 😉


Bland annat dessa skickade hon till twinsen.
Och till tjejligan….
Hur fina? ღ

Vill ni också beställa från henne, så gör ni det genom att gå in på hennes instagram sida @floridabutiken där hittar ni all info ni behöver för att lägga in en beställning, ni hittar priser, hur storlekarna är och eventuell tullavgift.


Rekommenderar detta starkt!

Nä nu ska jag fixa iordning tjejernas hår sen drar vi på kalas.

Ha en fantastisk dag, Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Blev så berörd över ditt inlägg om Nicole och allas kommentarer… Har själv inga skolbarn (än) men är redan orolig inför ä’r de kommer börja i skolan. Känner en som jobbar som rektor på Kringlaskolan i Södertälje. Hon arbetar så hårt för allas lika värde och de har nolltolerans mot moddning. Vet att hon föreläser mycket om det och tar emot gäster och besök från andra skolors personal så de får se hur de arbetar. Kanske något Nicoles skola skulle kunna göra. (Verkar ju verkligen behövas…) Önskar all lycka till. Många kramar

  2. Mikaela

    Kramar till dig och Nicole♥️🌼🌸 Ett bra skrivet och mycket rörande inlägg. Genom mitt jobb o genom mina barn träffar jag många olika sorters barn och föräldrar. Kan ju bara konstatera att uppfostringssätten är olika. Till en del måste arbetet mot mobbning börja med föräldrarna. Hur pratar de om andra där hemma, hur bemöter de folk på föräldramöten, simstranden och övriga evenemang. Tyvärr finns det en hel hög med mycket fräcka och otrevliga människor som fäller fräcka komentarer om andra, skrattar, tisslar och tasslar osv Fakta är ju att inte alltid men många gånger är ju barnens beteende precis lika som föräldrarnas och föräldrarna kan ju inte ta in att deras barn mobbar eftersom det är “normalt “enligt dem. Mera fokus på vanligt folkvett och hur man pratar och beteer sig mot medmänniskor. Men hur man ska nå ut till alla är ju en utmaning. Detta är nåt vi håller hårt på i mitt jobb vuxna mellan och jobbar på med barnen. Kämpa på och hoppas Nicole får trygg vår i sin nya klass.

stats