Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Inkomstkälla och dominoeffekt

Och så har måndagen kickat igång och så var det kväll redan. I morse åkte vi med Andres till Haninge, lämnade av skolbarnen (förutom Olivia) och så släppte han av oss hos Mummu där vi stannade en stund innan jag och mina 4 små traskade vidare till Olivias tandläkartid.
Mycket inbokade tider denna våren. I fredags var det Vanessas tandläkarbesök, även där gick allt snabbt och bra. Inga hål och framförallt inga mjölktänder kvar, vilket hon själv hade blandade känslor för. Hon är familjens tandknyckare och nu får hon alltså inget mer pengar från tandfén, det har typ varit hennes inkomstkälla de senaste åren, haha 😀
“Ojdå, jag saknar pengar, ska bara kolla om vi kan dra loss en tand-” typ. haha 😀
Har något syskon en tand lös, så går alla direkt till Vanessa som fixar 😉 Hon har nog dragit loss alla barnens tänder i vår familj. Jag klarar inte av att dra loss någons tänder, det är så sjukt obehagligt för mig. Så då är det bra att ha en tandknyckare som fixar cashen 😉

Olivia var så nervös, men allting gick superbra. Alla tänder på plats och inga hål 🙂


Min stora lilla Liiah, min egna lilla godispåse.

Så traskade vi iväg till centrum för att möta upp vänner och möttes av värsta snöstormen. (!?)

Plötsligt ser min lilla bebis så stor ut 🙂
Alla barnen hjälper varandra <3
Efter att vi hämtat järngänget från skolan stannade vi till en lekpark tillsammans. Nej- först hade vi lite domino action på vägen dit. En efter en snubblade dom omkull och skrapade ben och händer. Några underskattade sin springförmåga för benen hängde inte riktigt med själva farten dom fick upp på den sandkorniga asfalten, så vi hade en liten gråtkalas på domino effekten. Alltså verkligen en ramlade. Vi tröstade, plåstrade om. Gick. Nästa ramlade. Vi tröstade, plåstrade. Gick några meter och så nästa. Koooom igen?

Men vi kom fram, någorlunda helskinnade och kunde leka i parken- och hör och häpna, solen strålade från klarblå himmel och förmiddagens snöoväder var ett minne blott. Så konstigt hur det kan skifta så, på bara några timmar.

Isabelle var så nöjd, hon lärde sig att klättra upp för trapporna själv och åka nerför kanan- helt själv. Älskade lilla gounge.

Hur mår ni idag? Har veckan startat bra för er?

Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats