My Baby Dolls

Nytt till barnen

Det blev lite nytt till barnen igår.
Alla barnen behöver långärmade tröjor och Celina behöver allt i större storlek.
KappAhl har 3 för 2 på alla barnkläder just nu så jag passade på…

Jag är ”lite” svag för mössor, så det blev två till Celina och ett par tights.
barnkläder (3)
Olivia fick ett par tights och en klänning från newbie.
barnkläder (1)
Mössan köpte jag egentligen till Kevin, men när vi kom hem så var den himla stor på honom, så grabbarna får den.
superhero

Så gick vi in på en butik och både Jonathan & Danilo kommer springandes med dessa poliströjor (vad annars)
Njaaa, inte vad jag hade valt att köpa själv… men jag är absolut inte sån att jag säger nej direkt bara för att jag inte tycker om kläderna. Dom var så glada och ivriga så då kändes det bra att köpa tröjorna åt dom. Det är inte ofta dom blir till sig av kläder. Klart att dom också ska få välja lite.
barnkläder (5)
Danilo valde även dessa till dom.
barnkläder (4)

Som vanligt slänger jag alla nyköpta plaggen i tvättmaskinen innan dom flyttar in i garderoben och får användas. Dom väntar ivrigt på sina tröjor så dom åker säkert på imorgon 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra Rogers

    Våra kids älskar minionerna (eller ja, vi köper ALLT som går att hitta så kanske inte så konstigt). Jättefina kläder. Tack snälla för din kommentar på bloggen idag. Det är inget att oroa sig, inget allvarligt, bara väntan på att få reda på något gör mig stressad 🙂 <3

stats