My Baby Dolls

Busy busy

Phew, jag har suttit i telefon hela förmiddagen med den ena efter den andra. Det är fredag idag och jag är superstressad.
Så mycket som jag vill ha klart innan barnen kommer hem från skola/föris och vi börjar våran helg.

När jag la småttingarna nyss, men dom vaknade av borrandet från grannen. Cheez, inte mindre stressigt med två övertrötta gråtande barn. Nu håller jag tummarna att dom får sova ifred så jag hinner jobba av allt som ska göras.

Alltid när Olivia har klätt på sig på morgonen så kommer hon upp och ska modella sina kläder. Idag ställde hon sig på bordet för att göra det. Här ser man att hon vuxit en hel del denna sommar, favoritplaggen börjar bli lite korta 😉

redo
Faktiskt så är det svårt att köpa tights till henne just nu. Storlek 92 år perfekt i midjan med lite korta. Storlek 98 är perfekt i längden, men jätte lösa vid midjan.

På väg till skolan…
IMG_9431
Både Kevin och Celina har pyjamisar under sina one-piece 😀 Så smidigt att byta blöja och bara trä på en one piece när vi ska lämna syskonen. När vi kommer hem sen så kanske vi badar och sen tar på kläderna 😉

IMG_9433
Mysigt att chilla på mattan med favvo kaninen 🙂

DSC00010
Snuvis
DSC00019

Nähep om man inte ska ta och fortsätta bocka av allt jag har på min to-lo-lista…
Och jag ska bestämma mig ang. rummen idag! Jag trodde att jag redan hade bestämt mig, men så velar jag fram och tillbaka. Men jag ska bestämma mig. Jag har ju två säckar fulla med saker som jag vill få upp i rummen, det kliar i mina inrednings/rensningsfingrar 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Lilla Celina är så söt. Hon är nästan lika gammal som min yngsta lilla Vendela =) Och visst är det smidigast att byta pyjamasen ”i lugn & ro” =)

  Går dina ”dagisbarn” på fredagar också numera? I min kommun får dom bara gå 15 timmar/vecka till föräldralediga.

  Trevlig Helg!

  Kram
  Linda

 2. C

  Hej! Köp leggins från Polarn o Pyret de har reglerbar midja! De köpte jag till min tjej när vi hade det problemet! 🙂 Älskar din blogg!

 3. Marie

  Jätte fina vardagsbilder! Vad tycker Nicole om att gå i skolan? Vilka ämnen har de? Hur mycket läxor har hon? Min tjej började första klass i höst också, men i Finland. Hon trivs jättebra, de har en läxa per dag. Hon har haft matteläxor, läsläxor och skrivuppgifter (bokstäver) De har matematik, miljö och naturkunskap, modersmål, musik, relgion, gymnastik, bildkonst, finska och slöjd. Hur långa är skoldagarna? Här går de från kl. 8.15-12.15. Trevlig helg!

stats