Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Nu babblar jag ju bara…

Den här veckan har gått jätte fort, det är fredag idag igen!
Järngänget är på dagis och Olivia ligger och sover redan sen en timme tillbaka. Hon vaknade på riktigt dåligt humör imorse.. cheez alltså vilket humör den lilla flickan har!
Hon vet vad hon vill ha och hon ser till att få det, försöker syskonen sätta sig på henne lär dom få höra det också!
 
Jag sitter här framför datorn och äter lite frukost och tittar på bilder från vårat bröllop…
Imorgon har vi ju vårat 6:e bröllopsdag. ♥ Jätte jätte synd att typ 98 % av alla bilderna jag har är jätte suddiga.
Men jag ska välja ut några som ni kan få se sen.
 
Igår efter dagis gick vi till Mummu & Puua för att pussa och krama Mummu lite som åkte till Finland igår.
 
Barnens kusin Emma kom dit också och barnen lekte och lekte.
Olivia lämnade inte sin stol i köket många gånger, hon har kommit på hur roligt det är att rita.
Hon kan sitta huuur länge som helst! Nu hade Mummu tuchpennor vilka var riktigt populära och såklart skulle hon prova att rita sig på händerna också. Och ta bort och sätta på korken om och om igen. Hon övar sin motorik. ♥
 
Min lilla bebis, när blev du såhär stor?
 
Vanessa med sin speciella stil, hahaha…
Hon hittade lite gott och blandat i leksakslådorna 😉
 
Jonathan & Puua byggde torn av lego (som brorsan ville riva ner…)
Danilo tränar lite.. (kolla latmaskarna på soffan)
Bus på G……
 
Liiah & Puua
Olivia har snott Puuas mobil (igen!)
Senare när vi kommit hem och barnen hunnit äta och bada kom Patrik (syrrans ex) med barnen Felicia och Dewin förbi.
 
Så vad har denna dag att bjuda på?
Kanske åker jag och Olivia till Handen med syrran när hon har vaknat. Måste ta mig till apoteket…
 
Nä nu babblar jag på bara!
Jag skulle ju kolla på bilderna från bröllopet var det ju!
Vad ska ni hitta på denna helg?
 
kramar!
XOXO
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena H

  Åh vad Olivia var lik Bessa på de bilder då hon ritar! Annars brukar hon mest vara lik Nicole, och när hon var mindre var det grabbarna. 🙂 Kul att se vad e ändrar sig hela tiden och i olika situationer.
  Och Bessa…vilken härlig tjej hon är! 🙂 Är så kul att se och läsa om henne.
  Angående helgen så åker jag upp till Järvsö imorrn och är där en vecka. Linnea kom dit igår kväll och ska vara där en hel vecka för det är sportlov för henne då, så då måste jag ju passa på att vara med henne. 🙂
  Idag, imorrn och på söndag är hon och en till tjej på skoterkorts-kurs. Kul att ta det när det knappt finns nå snö kvar. Hihi 🙂
  Sedan blir det väl en lugn “bara umgås” vecka. På lördag blir det pimpeltävling om isen fortfarande är okej att gå ut på. Sedan ska Linnea iväg på två veckor praktik på en hästgård mitt emellan Järvsö o Söderhamn. Så då får vi iaf träffa henne två helger till i rad innan hon sticker iväg upp på skolan igen. 🙂
  Hoppas ni får en riktigt bra helg.
  Kram från Söderhamn

 2. Libanesen Från Sverige

  Jag ser jättesur och arg ut på nästan alla mina bröllopsbilder. Vet inte varför. Jag var ju superlycklig. Hatar att visa mina bröllopsbilder för det.

 3. Sandra

  Här blir det en uteaktivitetshelg med skidåkning och korvgrillning. Önskar er en toppen helg med allt vad det kan innebära.

 4. Mia

  Första gången jag tittar in till dig, hittade hit från blogg-framsidan o blev nyfiken på bloggnamnet MyBabyDolls – förstår precis, vilka underbaringar jag ser i headerna, allesammans förtjänar verkligen epitetet BabyDolls ♥

  Hoppas du och de dina får en super-duper fin fredag o sen helg också förstås 😀

 5. Helena H

  Åh vad Olivia var lik Bessa på de bilder då hon ritar! Annars brukar hon mest vara lik Nicole, och när hon var mindre var det grabbarna. 🙂 Kul att se vad e ändrar sig hela tiden och i olika situationer.
  Och Bessa…vilken härlig tjej hon är! 🙂 Är så kul att se och läsa om henne.
  Angående helgen så åker jag upp till Järvsö imorrn och är där en vecka. Linnea kom dit igår kväll och ska vara där en hel vecka för det är sportlov för henne då, så då måste jag ju passa på att vara med henne. 🙂
  Idag, imorrn och på söndag är hon och en till tjej på skoterkorts-kurs. Kul att ta det när det knappt finns nå snö kvar. Hihi 🙂
  Sedan blir det väl en lugn “bara umgås” vecka. På lördag blir det pimpeltävling om isen fortfarande är okej att gå ut på. Sedan ska Linnea iväg på två veckor praktik på en hästgård mitt emellan Järvsö o Söderhamn. Så då får vi iaf träffa henne två helger till i rad innan hon sticker iväg upp på skolan igen. 🙂
  Hoppas ni får en riktigt bra helg.
  Kram från Söderhamn

 6. Libanesen Från Sverige

  Jag ser jättesur och arg ut på nästan alla mina bröllopsbilder. Vet inte varför. Jag var ju superlycklig. Hatar att visa mina bröllopsbilder för det.

 7. Sandra

  Här blir det en uteaktivitetshelg med skidåkning och korvgrillning. Önskar er en toppen helg med allt vad det kan innebära.

 8. Mia

  Första gången jag tittar in till dig, hittade hit från blogg-framsidan o blev nyfiken på bloggnamnet MyBabyDolls – förstår precis, vilka underbaringar jag ser i headerna, allesammans förtjänar verkligen epitetet BabyDolls ♥

  Hoppas du och de dina får en super-duper fin fredag o sen helg också förstås 😀

stats