My Baby Dolls

Bokrea! Har ni tips?

Nu har ju bokrean börjat i butikerna, och jag har inte hunnit kika runt ännu.

Igår stannade jag dock till i en bokaffär av förbi farten och kom ut med denna för bara 50kr! 

Så nu tänkte jag be er om boktips!

Vilka böcker rekommenderar ni?
Jag gillar olika skags böcker, men mest verklighetsbaserade böcker brukar jag fastna för. Eller böcker där det är barn med 😉 
Vilka är de bästa böckerna ni har läst/ eller vill läsa?
Vad kan ni rekommendera?

Jag är jätte sugen att läsa en massa böcker nu, jag tar tacksamt emot tips!
(Anna, hade inte du några bra??)

Ikväll (om jag kan hålla mig vaken) ska jag börja med denna bok!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pia

  Hej,

  Förutom The Fault In Our Stars (som är en riktig tårdrypare) kan jag rekommendera En flicka som kallas Alice.
  En spännande bok om en liten flicka som dyker upp i en amerikansk småstad, undernärd, rädd och något förvildad efter ett liv i skogen.
  En barnpsykolog med sargad karriär kommer till staden för att hjälpa flickan, som senare kommer att kallas Alice. Otroligt bra!

  Trevlig helg!

 2. Kicki

  Fullkomligt äääääälskar bokrean. Jag är en riktig bokslukare och gillar både romantik, biografier, deckare och äventyr. En riktigt bra serie jag läst är ju den om Isfolket, många böcker att gå igenom dock. Sen älskar jag också serien om Ayla, till exempel Grottbjörnens folk, Hästarnas Dal osv. Den serien är bra ända till sista boken som var urdålig men den kom mycket senare än de andra och man kan läsa de första böckerna helt fristående 🙂 Liza Marklunds böcker gillar jag också, de flesta är jättebra deckare. Det finns ju en uppsjö av deckare och jag tycker många av dom är riktigt bra faktiskt. Och Khaled Hosseini som skrivit flera bra böcker som är lite allvarligare… Hi hi, jag skulle kunna sitta här i en evighet och skriva upp bra böcker men jag tror jag slutar nu 🙂
  Ha en mysig fredag! Kram kram

 3. Therese

  Åh jag är ju en bokälskare av rang så jag kan tipsa!
  Om du gillar verklighetsbaserade böcker OCH barn så läs Torey Hayden!!!
  En barnpsykolog som skriver om sina berättelser. ALLA hennes bäcker är bra, så köp en bok, se om du gillar hur hon skriver/berättar och sen kan du köpa flera. Hade jag bott nära dig hade du fått låna alla mina 😉

 4. annso

  Läs nio och en halv månad av Annika Lantz. Du kommer få skratta ihjäl dig och framför allt nu när du är gravid.

 5. Linda

  Läs ”Livet efter dig” av Jojo Moyes. Det är en roman som stannar kvar och är svår att ersätta på ett tag med något annat. Såg att den var med på bokrean så passa på och fynda:-)) Du kommer inte att ångra dig! //Linda

 6. Anonym

  Du måste läsa Magdalena Graafs självbiografi om du inte gjort det. Den handlar om tiden innan hon träffar Magnus Hedman och man tror inte det är sant. Bra skriven iaf…

 7. Pia

  Hej,

  Förutom The Fault In Our Stars (som är en riktig tårdrypare) kan jag rekommendera En flicka som kallas Alice.
  En spännande bok om en liten flicka som dyker upp i en amerikansk småstad, undernärd, rädd och något förvildad efter ett liv i skogen.
  En barnpsykolog med sargad karriär kommer till staden för att hjälpa flickan, som senare kommer att kallas Alice. Otroligt bra!

  Trevlig helg!

 8. Kicki

  Fullkomligt äääääälskar bokrean. Jag är en riktig bokslukare och gillar både romantik, biografier, deckare och äventyr. En riktigt bra serie jag läst är ju den om Isfolket, många böcker att gå igenom dock. Sen älskar jag också serien om Ayla, till exempel Grottbjörnens folk, Hästarnas Dal osv. Den serien är bra ända till sista boken som var urdålig men den kom mycket senare än de andra och man kan läsa de första böckerna helt fristående 🙂 Liza Marklunds böcker gillar jag också, de flesta är jättebra deckare. Det finns ju en uppsjö av deckare och jag tycker många av dom är riktigt bra faktiskt. Och Khaled Hosseini som skrivit flera bra böcker som är lite allvarligare… Hi hi, jag skulle kunna sitta här i en evighet och skriva upp bra böcker men jag tror jag slutar nu 🙂
  Ha en mysig fredag! Kram kram

 9. Therese

  Åh jag är ju en bokälskare av rang så jag kan tipsa!
  Om du gillar verklighetsbaserade böcker OCH barn så läs Torey Hayden!!!
  En barnpsykolog som skriver om sina berättelser. ALLA hennes bäcker är bra, så köp en bok, se om du gillar hur hon skriver/berättar och sen kan du köpa flera. Hade jag bott nära dig hade du fått låna alla mina 😉

 10. annso

  Läs nio och en halv månad av Annika Lantz. Du kommer få skratta ihjäl dig och framför allt nu när du är gravid.

 11. Linda

  Läs ”Livet efter dig” av Jojo Moyes. Det är en roman som stannar kvar och är svår att ersätta på ett tag med något annat. Såg att den var med på bokrean så passa på och fynda:-)) Du kommer inte att ångra dig! //Linda

 12. Anonym

  Du måste läsa Magdalena Graafs självbiografi om du inte gjort det. Den handlar om tiden innan hon träffar Magnus Hedman och man tror inte det är sant. Bra skriven iaf…

stats