My Baby Dolls

New In

God kväll allihopa, hur mår ni?

Jag har ju lovat att visa er lite shopping som ni vill se mer av, så jag har försökt samla in allt för att fota men jag hann inte fota allt innan de hamnade i tvätten?

Här kommer iaf en del!

Ett par shorts och långbyxor till Kevin.

Alla 3 grabbar är i behov av pyjamas så jag tyckte att dessa passade så bra?

Nostalgi över dom! (från Zara)

Även byxor till twinsen.

Gul tröja till Olivia (Lindex) och tights till alla småtjejer och så lite kortstrumpor och trosor. (H&M)

Jag har länge letat efter svarta tights till Melanie, men har inte hittat ännu, så hon fick svarta mjukisar.

Några basic linnen till Baby Melanie. Jag tycker inte om tröjor till bebisar, det känns så obekvämt när det blir en glapp så hon får ha body under och så tröja på.

Några bodys och tights + strumpor. Älskar detaljerna på rumpan, vare sig det är en rosett, volanger eller något tryck- i love it!

Hur söt sommar playsuite?? Och så fin färg, jag älskar gammelrosa. (KappAhl)

Jag köpte också så himla mjuka och söta byxor till Melanie, från Zara.

Jag fick några frågor om varför jag köper nya kläder till Melanie, ärver hon inte av sina syskon? SVAR: Ja. Hon ärver massor! Det mesta i hennes garderob är syskonens gamla och jag tycker att det är superbra att man kan ärva varandra, speciellt bebiskläder som inte slits ut på samma sätt alls. Men. Jag köper gärna nytt också.

Jag ääälskar barnkläder och det finns så mycket fint. Det är kul att blanda lite ”gammalt” och nytt och barnkläder är verkligen min passion. Så ja, dom ärver av varandra och jag köper även nytt. Nu när jag tog fram en större storlek från vinden så märkte jag att det inte alls fanns mycket i den storleken. Jag har nog gett bort mycket till vänner som har behövt dom. Så kläderna har kommit till användning och ärvts av vänner. Och så har det också hänt att en storlek bara finns i sommarkläder, eftersom de är födda på olika tider på året.??‍♀️

Lite nytt till Nicole & Vanessa.

Förresten, jag har ordnat en ny kod till er till Kids Brand Store om ni är sugna på att lägga in en beställning. Med koden SATU20 får ni 20 % rabatt på eran beställning!

Ang. redan rabatterade priser så sträcker min kod upp till 20% på det också! Om du tex vill köpa en t-shirt som det redan är 10% rabatt på så får du istället 20% rabatt med min kod. ?

Hoppas ni gillar mina ”new in” inlägg? Gör ni det så klicka gärna på hjärtat under inlägget så jag vet vilka slags inlägg ni uppskattar.

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats