My Baby Dolls

New in

Celina vaknade tidigt för att gå upp och kissa, jag hörde henne tassa i hallen och kort därefter kommer hon till min säng och landar med en duns på mig och hennes knä ger mitt kindben enkelsidig rouge idag,

Mina ögon går i kors och jag tror att jag precis har gått och lagt mig när jag inser att det visst är dags att gå upp om 3 minuter ändå. Jag kom i säng alldeles för sent igår då jag kommer på de mest geniala ideérna sent på kvällar och nätter- jag får skylla mig själv. Tvekar på att varken smink eller kaffe kan rädda mig idag….
Försökte dock vila en stund på förmiddagen, men hur lätt är det med en 2 och 3 -åring hemma.

Häromdagen övertalade jag min kära man att åka till Kista galleriet och gå till min favvo butik med mig.
Barnen, speciellt grabbligan behövde nya snygga långärmade tröjor nu inför höst och vinter och jag tycker inte att dem finns att hitta i dessa ”vanliga” butiker till grabbar i deras ålder/storlek. Det blev lite till nytt till alla barnen.

Next
Här är några plagg till Kevin som jag faktiskt hann fota innan de försvann till garderoberna 😉

super heronext direct
Älskar att handla barnkläder, så mycket fint som kommer till de mindre barnen nu till höst. Men nu tror jag att alla barn är kittade inför hösten och vintern med kläder. Ja förutom lilla ”Baby 8” då.
Ytterkläder till några av barnen är kvar att inhandla samt vinter skor till princip allihopa är kvar att köpa.

Är ni klara med vinterkläderna?
Jag funderar på om man ska köpa en heloverall till twinsen, eller en med två-set…?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Jag har gått ner till källaren nu flera gånger och hämtat upp vantar och så – i mina tankar i alla fall. Får göra i helgen. Har termobyxor till stora grabben. Vinterskor ska handlas in till alla tre och ska köpa termobyxor till Izabella och Xander. Jackor har dem men ska fixa en overall till Izabella i Ullared när jag ska upp dit :-). Här har vi fortfarande underbart höstväder men det kan ju slå om snabbt.

  Ha en fortsatt bra vecka. Kramar från Malmö

 2. Mammatill3

  Har med en kille på 7 som går i ettan. Vi har alltid haft tvådelat och overall. Hans overall passar även i år. Annars hade jag inte köpt det MEN tveksamt om han tar på sig täckbyxorna… Nu springer han i bara jacka. Galonisarna åker ALDRIG på. Har han overall kommer han i alla fall vara varm:). Många hade overall förra året i ettan:)

 3. Majja

  Tänkte bara fråga. Kläder som de större barnen har haft använder de mindre barnen de sen. Tänkte att de är ju kanon med barn i olika åldrar att mindre syskon kan ta över. Mvh

 4. Heléna

  Jag köpte overall, skridskor och hjälm till dagis igår, allväderstövlar idag, vinterskor o sånt har jag, behöver ev nån varmare mössa men dom har alltid hjälm på dagis så där kan hon aldrig ha den, det ska vara hemma isf så jag känner mig klar. Skönt! Bor ju i Norrland så vintern kan komma när dom helst 🙂
  Fråga vad dom vill ha, sonen ville ha overall länge för det var enklare att vara hoppa i den.

stats