Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

När blev dom så stora?

Tanken slog mig (igen) häromdagen när vi var på parken Zoo, hur stora barnen har blivit. Där gick jag och Andres, med våra 4 minsta och åkte karuseller medans de 4 stora skötte sig själva i tivolit och åkte massor av karuseller. Vi såg dom vinka glatt i köer lite här och där när vi gick förbi. Olivia hade nog hellre åkt med dom stora men hon har inte riktigt längden inne.

Vi startade dagen på ett annat sätt denna gång, vi började med tivoli delen och det var mycket lugnare då. Dom fick åka så mycket karuseller dom bara orkade, inga köer.


Såklart valde Isabelle att åka på en “pap-app” som hon kallar alla fåglar. Hon älskar fåglar och hundar, kan följa efter dom hur länge som helst.

Här går det vilt till 😀
Lilla frittfall!
Och så lyckades jag fånga bild när järngänget åkte stora frittfall 🙂


Efter några timmar lyckades vi samla ihop gänget och köpa glass och titta på djuren också.

Äntligen fick vi se lejonet i mer action!Vet ni vad vi gjorde som vi aldrig gjort förut på Parken Zoo?
Badade! Eller, ja, barnen badade- dom har en motto att alltid ha bikini under kläder för man vet aldrig när tillfälle för bad ges 😉 Så spontant när vi skulle förbi till lilla Zoo så studsade dom ner i vattnet. Det här ska vi göra om nästa gång vi kommer. 🙂
“Kom hund!” sa Bebo efter killingarna.

Sötaste! ♡

Sen gick hon efter killingarna och stora getterna med lilla skottkärran i hopp om att någon annan ville ha lite skjuts…

Mammas lilla gullegris.

“Mamma kolla ponnyn har nästan 5 ben!” ropade Celina högt när hon såg ponnyn med snabeln på marken…. No comments on that.
En riktigt mysig dag med några skrapsår på händer och knän, trasiga byxor och en bula lyckades vi också samla på oss. Så kan det bli om en är snabbare än benen.☆☆☆

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats