My Baby Dolls

Naken i affären

Vet inte ens hur jag ska börja denna inlägg. Varför skulle jag ens skriva nånting i mitt förra inlägg om magsjuka?
Det har varit ”liiiite” drama… Andres skjutsade mig till skolan för utvecklingssamtal, när dom åkt iväg och var nästan vid Coop så kräktes Celina i bilen. Hela sig själv, jackan, tröjan, byxorna, skorna, hela bilbarnstolen. Alltså precis allting.

Sen skickar Andres en bild till mig. Celina med en helt ny outfit på sig och jag fattar ingenting. Det är inte som så att Andres spontat går och shoppar barnkläder bara sådär.
Men jo, visade sig att dom skyndade sig in på toaletterna på Port73, tvättar av hela flickan, slänger hennes nedspydda kläder (med bara jackan och skorna i en plastpåse) och går in med henne i bara trosor till butiken bredvid och handlar en helt ny outfit, från topp till tå. Strumpor, trosor, byxa, tröja och skor. Celina berättade om detta som om det var bland det roligaste som hänt, att hon gick in nakenfis till affären. Jodå. nöden har väl ingen lag brukar man väl säga. Jag kan bara se det framför mig, Andres bärandes på Celina sådär 😀
Det löste sig åtminstone och hon var ren och fin 😉

Idag spydde även Nicole, ikväll även Jonathan. Kom igeeeen. Men det är bara att bita ihop och kämpa på och göra det bästa utav situationen. Jag har moppat, tvättat av allt, desinfekterat, tvättat alla kläder, vädrat massor och nu är jag helt slut. Känner mig delvis slut på energi, men jag tänker inte tillåta mig att känna efter eller säga ett enda ord till så att jag inte jinxar allting igen. Andres säger att jag är en häxa, så som jag säger händer det. Om vi testar den teorin så hoppas jag att vi alla får vara friska, tillsammans och att vi blir miljardärer. Så.
Stämmer detta så får ni gärna kalla mig häxa. 😉

Nakenfisen i butiken

Jonathan läser bok till Olivia 🙂


Har fått ett gäng frågor kring denna saccosäck som jag fick hem för att testa från mina samarbetspartners Jollyroom.


Den är helt underbar! Saccosäck från Minitude- finns i två olika färger och storlekar, denna är den stora och just nu har dom 50 % och 43 % rabatt på dessa.

Men nej, nu ska jag slänga mig på soffan och försöka vila en stund, för ni vet…. natten. Inte alla i den här familjen har lärt sig att det är den tiden på dygnet man sover 😉 *syftar på familjens minsting och alla andra småbarn som smyger ner till min säng 😉

Kram på er och hoppas att ni får vara friska,

XOXO/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mummu

  Skulle han låtit henne sitta ibilen med spyade kläder ??? hur tänker ni, alltså allvarligt. Tänk om det var ditt barn!! Bra att du tänkte
  på ditt barn A .Man som föräldrar hinne väll inte tänka på alla andra, på en så situation.Bra där A. ???❤️

 2. J

  Vet inte alls hur situationen såg ut, men hur kommer det sig att han tog in henne i affären om hon hade spytt? Tänker på smittorisken för alla som var inne i affären..

   1. Martina

    Jag tänkte samma sak som J, men antog att han hade ett bra skäl. Det står ingenstans att de skulle vänta 25min i blogginlägget.

  1. Anna

   Håller helt med.. Varför ta in en magsjuk unge i affären? Tänk om det är något annat barn som blir smittad eller en äldre person som kanske inte ens överlever en magsjuka? Klä av henne, kasta kläderna och köra hem eller vänta in dig med C sittandes i en varm bil hade väl varit klokare kan jag tycka?

    1. Malin

     Håller också med. Man tar inte med magsjuka barn in på en affär, nog finns det bättre lösningar.

   1. Sofia

    Håller med dig Anna, det hade varit en mycket bättre idé! Men ibland så blir man stressad och då tar man kanske inte helt rätt beslut ?

 3. Helena H

  Men åh..hade ju gett massor för att få vara i affären o sett Andres o Celina komma in så där! 😀 Hade det varit mitt i sommaren hade man ju knappt tänkt på det, men nu i mars blir det ju liiite annorlunda. 🙂 Bra löst av honom iaf!
  Krya på alla sjuklingar nu! Kram från Järvsö (Söderhamn)

stats