My Baby Dolls

Jag var visst mänsklig

Hej på er och visst känns det härligt med helgen framför oss?

Det har varit lite tyst här på bloggen, men i förrgår kväll fick baby Belle också feber, så natten var jobbig och hela gårdagen var hon jätte ledsen, ville bara vara i armarna och sov knappt nånting.

Resten av barnen är feberfria sen förrgår och kräklingarna mår bra. Kanske var det bara något de ätit? Inga mer spyor och inga fler smittade och nu har vi passerad 48-timmars regeln. Jeyy!

Det visade sig dock att jag visst var mänsklig. Igår kväll blev jag sjuk, med ont i hela kroppen, nacken och hjärtklappning och bara väldigt väldigt trött. Somnade innan alla barnen medans vi tittade på film och vaknade sen av Isabelle när hela huset var tyst och mörkt och alla sov. Så har det fortsatt idag, har bara legat på golvet i Celinas rum och på soffan. Det är lite svårt för mig att bli ”tillåten” att få vara sjuk och få vila, det ska jag liksom inte få göra utan jag ska klara av allt omkring samtidigt.
Pga. 48 timmars regeln så var Nicole & Jonathan hemma idag också, dom har hjälpt mig en del med lunch och med Isabelle. Celina vägrar att låta någon annan hjälpa henne än jag, så ho har krävt sin del… 😉
Men vad märkligt det känns med ”bara” 6 barn hemma på dagarna.

Igår gick vi ut en sväng för att få lite friskt luft nu när solen sken och allt. Ingen fara att man skulle smitta nån här, vi ser knappt nån ute alls… tydligen vanligt sa grannen, hela stället är dött under vinterhalvåret, knappt man ser några, ja förutom de som rastar sina hundar. Ska bli kul att uppleva allt under vår och sommar, kanske man träffar på lite grannar också 😉 Barnen har fått vänner, de träffades direkt när vi flyttade in så dem går det ingen nöd på men jag skulle vilja lära känna nån här också.

Isabelle somnade och sov gott i vagnen medans vi var ute, så himla skönt.

När vi kom hem fixade jag i ordning isglass åt dem, så gott!
Kommer ihåg att jag och mina syskon gjorde samma sak, vi hällde i läsk i plastmuggar, in i frysen och så åt vi med sked nästa dag 🙂


Isabelle vaknade frisk idag, så himla skönt att se henne glad igen.

Anyways- nu har Andres kommit och tog alla förutom baby Belle med sig för att hämta lite mat!
Tanken var att vi skulle ha gått ut och ätit middag för att fira vår 10-årsdag (som vi inte hann göra då) men det fick vi skjuta upp.

Jag ska passa på att ligga här på soffan och vila upp mig så jag är lite bättre sällskap ikväll 🙂

Ha en jättefin kväll hörni.

XOXO

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Minna

    Oj krya på dig.Bra att det är helg så Andres kan hjälpa till.Ja det är inte så lätt hitta nya bekanta.Kanske ngn granne följer din blogg??Det finns inga öppna förskolor elker nåt sånt där var ni bor?Paranemisiin ?

  2. Göteborgsmamman

    Skönt att ni mår lite bättre – magsjuka är så trist 🙁
    Här hemma vaknade alla tjejerna upp med feber så det blev en lugn dag, hämtmat och lite godis nu till kvällen. Ibland får man 🙂
    Kram <3

stats